Roben - Tigla ceramica de calitate Roben - Tigla ceramica de calitate
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cele patru elemente de baza pamantul, apa, aerul si focul sunt componente naturale ale tiglei din argila. Ele fac un produs atat de incompatibil si de valoros, cu o durata de viata foarte lunga, prin urmare Roben poate da pentru fiecare tigla din ceramica o garantie de 30 ani impotriva daunelor provocate de ciclurile de inghet/dezghet. Costurile de intretinere scazute cresc valoarea casei pe termen lung datorita calitatii si functionalitati
Publicat pe 05 Apr 2013 14:34:21 de dogav.grup
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cele patru elemente de baza pamantul, apa, aerul si focul sunt componente naturale ale tiglei din argila. Ele fac un produs atat de incompatibil si de valoros, cu o durata de viata foarte lunga, prin urmare Roben poate da pentru fiecare tigla din ceramica o garantie de 30 ani impotriva daunelor provocate de ciclurile de inghet/dezghet. Costurile de intretinere scazute cresc valoarea casei pe termen lung datorita calitatii si functionalitatii de durata.


Nu orice tigla se potriveste pe toate acoperisurile, dar pentru fiecare acoperis exista o tigla adecvata Roben.

 

Modelel de tigla ceramica produse:

 

Piemont - tigla cu un corp subtire, cu linii curbate este una din cele mai estetice tigla plate. Permite un interval de 38 mm de culisare in lugime poate astfel sa fie o solutie ideala pentru renovari sau acoperisurile cladirilor noi. Produs PREMIUM.

Culori disponibile: chestnut brown,  copper-red brown, natural red, rustic, black-matt-glaze, slate-grey, tobago-Glasur, autumn, trentino

 

Flandern cu partea superioara usor curbata subliniaza un stil elegant si frumos pentru o tigla din argila fiind potrivita pentru orice stil arhitectural. Produs PREMIUM.

Culori disponibile: antique, anthracite, copper brown-nuanced, red-engobed, black-matt-glaze.

 

FlandernPlus este o tigla mare in lungime si latime, cu un raport calitate - pret foarte bun, cu costuri de montaj reduse. Produs PREMIUM.

Culori disponibile: anthracite, Array, cayenne, red-engobed, black-matt-glaze, biscaya, barolo, borneo.

 

Limburg o tigla de succes clasica din argila, pentru ca are o lungime variabila intre 30,5-34,5 cm si poate fi instalat in conditii de siguranta pe aproape orice fel de acoperis.Produs PREMIUM.

Culori disponibile: anthracite, red-engobed, black-matt-glaze.

 

Bornholm este rezultatul unui format mare de caramida cu proportii egale, nu atat de mare incat ar putea afecta estetica unui acoperis de tigla, dar suficient de mare pentru a face economie de timp la montare. Produs PREMIUM.

Culori disponibile: chestnut brown, copper-red brown, natural red, black-matt-glaze, tobago-Glasur.

 

Holstein Plus o noua tigla clasica dezvoltata de Roben, poate fi folosita la acoperisuri cu pante de  pana la 18 grade. Produs PREMIUM.

Culori disponibile: anthracite, natural red, red-engobed, black-matt-glaze.

 

Rheinland  caracteristica acestui model: este putin adanca, se centreaza si acopera armonios intreg acoperisul. Produs PREMIUM.

Culori disponibile: antique, anthracite, natural red.

 

Elass model de tigla produsa mecanizat din anul 1881, astazi farmecul ei rustic este redescoperit tot mai des. Produs PREMIUM.

Culori disponibile: antique, anthracite, natural red.

 

 

Reprezentant pentru Romania

Dogav Grup srl

Tel: 0743 36 77 35

Email: dogav.grup@gmail.com           

www.acoperisuldetigla.ro

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

grup dogav 
Membru din: 04 Apr 2013 22:35:00

Despre autor:
S.C. DOGAV GRUP S.R.L. furnizeaz? solu?ii de învelitori pentru proiecte reziden?iale noi sau renov?ri . Avantajele clientilor nostri: întocmirea ofertelor deviz dup? planuri sau schi?e; consiliere gratuit? cu privire la alegerea materialelor; livrarea produselor direct pe ?antier; reduceri de pre? pentru sistemele complete. Parteneri: Tigla ceramica si olane: Röben Tonbaustoffe, Siceram, Ceramic House, IGM Mladost, Imcop; Sistem pluvial (jgheaburi si burlane): Roofart; Ferestre de mansard?: Fakro; Roto; Cosuri de fum: Leier, Plewa.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10