Restaurant cu autoservire Triox Cluj – meniul zilei la preturi foarte mici Restaurant cu autoservire Triox Cluj – meniul zilei la preturi foarte mici
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Tot mai multe persoane apeleaza la restaurante cu autoservire pentru masa de pranz, iar acest lucru se datoreaza in mare parte pretului foarte mic si a preparatelor alese bine gatite si extrem de gustoase, care iti astampara foamea cu brio la un pret decent. Recomandarea noastra este restaurantul cu autoservire din Cluj Triox, situat in parcul Tetarom I, cladirea Electroglobal, unde beneficiati de o ambianta familiala si placuta, ideal
Publicat pe 19 Aug 2014 14:42:22 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Tot mai multe persoane apeleaza la restaurante cu autoservire pentru masa de pranz, iar acest lucru se datoreaza in mare parte pretului foarte mic si a preparatelor alese bine gatite si extrem de gustoase, care iti astampara foamea cu brio la un pret decent.

Recomandarea noastra este restaurantul cu autoservire din Cluj Triox, situat in parcul Tetarom I, cladirea Electroglobal, unde beneficiati de o ambianta familiala si placuta, ideala pentru orice moment al zilei. Restaurantul Triox dispune de unele dintre cele mai mici oferte preturi la meniul zilei in Cluj si de unde puteti alege dintr-o gama variata de sortimente de mancare gatita in Cluj, preparata prin respectarea standardelor de nutritie, calitate si igiena.

Servirea se face rapid si toate preparatele sunt disponibile calde in vitrina. Punem foarte mare pret pe calitate ingredientelor si de asta lucram cu cei mai buni producatori si nutritionisti. Pretul unui meniu fix este de 10 lei, 13 lei meniul la alegere si 9 lei pentru meniul tip vegetarian sau de post.

Ultima noutate la Triox este ca poti alege salata preferata din ingredientele disponibile (salata din carne de pui, de porc sau tofu), la doar 13 lei si realizata pe loc. Timpul de asteptare este de maxim 10 minute.

Triox Catering ofera servicii de catering in Cluj pentru firme, companii, evenimente private, evenimente corporate sau familiale, gradinite si scoli. Servim mancare gatita la evenimente corporate ca: inaugurare sedii, training personal, simpozioane, congrese, lansari firme sau produse si sarbatori traditionale. La cele familiale, nunti, botezuri, zile de nastere sau meniui pentru sarbatori traditionale. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10