Reparatie electromotor Ford Reparatie electromotor Ford
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Pe strazile din Romania, putem vedea ca foarte multi romani prefera marca Ford deoarece aceasta marca de masini este unde de renume care produce doar masini de calitate cu o foarte mare durabilitate in timp. Dar ce ne facem cand masina incepe incet incet sa se defecteze, sa nu mai porneasca sau sa se slabeasca luminile farurilor? Una dintre piesele foarte importante ale unei masini este electromotorul ford.      &nbs
Publicat pe 01 Sep 2015 08:27:07 de Axel
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


electromotor ford

Pe strazile din Romania, putem vedea ca foarte multi romani prefera marca Ford deoarece aceasta marca de masini este unde de renume care produce doar masini de calitate cu o foarte mare durabilitate in timp. Dar ce ne facem cand masina incepe incet incet sa se defecteze, sa nu mai porneasca sau sa se slabeasca luminile farurilor? Una dintre piesele foarte importante ale unei masini este electromotorul ford.

            Datorita acestor electromotoare ford, masina dumneavoastra va putea functiona fara probleme, deoarece atunci cand masina este pusa in functiune, bateria acesteia se consuma, iar acest electromotor are rolul de a o reincarca pentru ca masina dumneavoastra sa functioneze la parametrii normali. In vremurile noastre, foarte multe componente accesorii ale masinii functioneaza pe baza de curent electric, de la radio, pana la stergatoare, trapa, sau geamuri. Pentru ca toate aceste componente accesorii ale masinii sa functioneze normal, un electromotor ford este foarte important pentru a reincarca bateria, deoarece fara acest electromotor ford, toate aceste componente accesorii nu  vor mai putea functiona.

Probleme ce intampinati daca se defecteaza un electromotor ford

            Aceste electromotor ford functioneaza datorita unui sistem de curele din cauciuc, iar daca o curea nu se invarte aceasta va scoate un miros excesiv de cauciuc ars datorita frecarii. Deci, daca simtiti un miros de cauciuc ars, sau unul similar cu acesta, trebuie sa stiti ca undeva o curea nu se invarte si aceasta doar se freaca de un scripete al electromotorului ford. Pentru a rezolva o astfel de problema fara am mai recurge la un specialist, o solutie foarte buna este strangerea curelei. O alta problema care ne poate spune ca electromotorul ford este defect este ca acesta poate scoate anumite sunete ciudate din interiorul electromotorului. Aceste sunete ciudate pot fi ca un tiuit care nu este deloc placut urechii si care poate provenii de la diferite parti componente ale electromotorului ford.

 Posibile simptome de defectiune ale electromotorului ford

In afara de aceste probleme care ne pot spune ca electromotorul ford este cel care poate fi defectat, mai exista si cateva simptome care ne pot zice ca electromotorul ford se poate defecta. Printre aceste simptome se numara intensitatea farurilor si a semnalizarilor care nu mai au aceeasi putere la fel ca atunci cand electromotorul functioneaza in conditii normale. Luminile de bord de asemenea pot lumina la o intensitate mult mai mica decat cea normala dar in afara de luminile care ne pot zice ca electromotorul se strica mai exista si alte componente accesorii ale masinii care ne pot spune ca electromotorul se strica. Printre acestea se numara geamurile electrice, de exemplu. Daca electromotorul ford este defect, geamurile electrice ale masinii dumneavoastra se vor deschide si inchide mult mai incet. 

Detalii pe www.alternatoarebucuresti.ro

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Russu Alex 
Membru din: 03 Sep 2014 11:01:53

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10