Rayban-classic.ro va invita sa va bucurati de noua colectie Ray Ban Aviator Full Colors Rayban-classic.ro va invita sa va bucurati de noua colectie Ray Ban Aviator Full Colors
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cu totii stim ca ochelarii de soare Ray Ban Aviator au fost creati special pentru protejarea pilotilor din aviatia armatei americane. Ochelarii Ray Ban Aviator aveau lentile verzi, polarizate si ramele din aur. Au fost atat de eleganti incat in scurt timp au lost comercializati si in randul maselor, cucerind pe rand zeci de celebritati de la Hollywood.Dar pentru ca vorbim despre cel mai popular brand de ochelari de soare din lume, Ray Ban continu
Publicat pe 06 Aug 2014 11:21:50 de turmalina
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cu totii stim ca ochelarii de soare Ray Ban Aviator au fost creati special pentru protejarea pilotilor din aviatia armatei americane. Ochelarii Ray Ban Aviator aveau lentile verzi, polarizate si ramele din aur. Au fost atat de eleganti incat in scurt timp au lost comercializati si in randul maselor, cucerind pe rand zeci de celebritati de la Hollywood.


Dar pentru ca vorbim despre cel mai popular brand de ochelari de soare din lume, Ray Ban continua sa se reinventeze pentru a ramane in top. Ochelarii de soare Ray Ban Aviator au fost primul model de ochelari Ray Ban si au o istorie impresionanta.

In 2014, dupa decenii de succes international, Ray Ban lanseaza Ray Ban Full Colors, o colectie inedita, inovatoare si indrazneata. Iar rayban-classic.ro este un magazin online care importa ochelari de soare Ray Ban si ne aduce in Romania inclusiv noua colectie 2014.

Colectia de ochelari Ray Ban Aviator Full Colors va propune o explozie de culori vii, atat la nivelul ramelor cat si a lentilelelor. Ramele vor fi exclusiv metalice, dar in  diferite combinatii de culori precum auriu si albastru, auriu si negru, auriu si rosu, auriu si verde.  Pe de alta parte culorile lentilelor variaza de la albastru gradient, galben, verde si maro la verde gradient.

Cu o pereche de ochelari Ray Ban Aviator din noua colectie, veti obtine o tinuta originala, care sparge monotonia si atrage privirile. Noile culori pot transforma o tinuta banala, intr-una de efect, cu stil si personalitate.

Rayban-classic.ro va propune si reduceri substantiale inclusiv la modelele din cea mai noua colectie de ochelari Ray Ban Aviator.
Consultati catalogul rayban-classic.ro si inveseliti-va tinuta cu o noua pereche de ochelari RAy Ban Aviator Full Colors.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

ilie alexandra  
Membru din: 15 Apr 2014 13:56:57

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10