RayBan Classic va invita sa descoperiti toate modelele de ochelari marca Ray Ban RayBan Classic va invita sa descoperiti toate modelele de ochelari marca Ray Ban
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bucuresti, 03.07.2014Fiind de departe cei mai popular brand de ochelari de soare din lume, Ray-Ban si-a gasit un loc de top si in preferintele romanilor. Designul inedit si calitatea materialelor din care sunt confectionati ochelarii Ray Ban, sunt reteta succesului incontestabil a bradului care a luat fiinta in timpul celui de-al doilea razboi mondial.Odata cu lansarea noului site Ray Ban Classic in Romania, romanii au acces si la noile colectii
Publicat pe 28 Jul 2014 14:22:41 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bucuresti, 03.07.2014

Ray Ban Classic LogoFiind de departe cei mai popular brand de ochelari de soare din lume, Ray-Ban si-a gasit un loc de top si in preferintele romanilor. Designul inedit si calitatea materialelor din care sunt confectionati ochelarii Ray Ban, sunt reteta succesului incontestabil a bradului care a luat fiinta in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Odata cu lansarea noului site Ray Ban Classic in Romania, romanii au acces si la noile colectii de ochelari care au fost lansate peste ocean. Astfel, noii ochelari Ray Ban Clubmaster reinventati si noua paleta de culori a legendarilor ochelari Ray Ban Aviator sunt doar cateva din noutatile acestei veri.

Una dintre cele mai inedite si nonconformiste colectii se reflecta in culorile din noii ochelari de soare Ray Ban Wayfarer Ice Pop. Rayban-classic.ro va propune reduceri incredibile la aceste modele care stralucesc in culori vii si poleite. Pretul ochelarilor Ray Ban Wayfarer Ice Pop va va convinge sa adaugati tinutei dumneavoastra un accent de indrazneala si stil.

Noii ochelari de soare de pe Rayban-classic.ro sunt ieftini datorita reducerilor pe care site-ul vi le propune in plin sezon estival. Pentru ca dincolo de designul atragator, ochelarii de soare Ray Ban originali sunt conceputi sa va protejeze de lumina puternica si de razele ultraviolete atat de nocive. Sa nu uitam de ochelarii Ray Ban polarizati, care au capacitatea de a respinge lumina reflectata din suprafetele plane si stralucitoare, precum soseaua, apa sau oglinzile.

In Romania, RayBan-Classic este raspunsul la nevoile celor mai pretentiosi clienti, pentru ca este un site care propune ochelari Ray Ban originali, intr-o mare diversitate de modele, atat cele clasice cat si din noile colectii, la preturi imbatabile.

Mai mult decat atat, rayban-classic.ro va promite livrarea ochelarilor de soare Ray Ban in maximum 24 de ore. Fiind convinsi ca ceea ce face diferenta pe piata ochelarilor de soare este calitatea, pe rayban-classic.ro veti descoperi placerea de a cumpara online in deplina siguranta, ochelari Ray Ban originali.

Descoperiti placerea de a purta una dintre frumoasele perechi de ochelari de soare, cu Rayban-classic.ro.

RayBan Classic.ro
Telefon: 0730 155 122
E-mail:office@rayban-classic.ro
Web: www.rayban-classic.ro

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10