RayBan Classic - O noua aparitie pe piata online de ochelari Ray-Ban in Romania RayBan Classic - O noua aparitie pe piata online de ochelari Ray-Ban in Romania
Rated 4.5/5 bazat pe 9 voturi
Product description: Bucuresti, 16.04.2014, Ray-Ban Classic.ro Ray-Ban este unul dintre cele mai populare branduri creatoare de ochelari de soare. Succesul brandului italian este incontestabil, intrucat ochelarii de soare Ray Ban sunt comercializati in prezent la nivel international, pe 5 continente si sunt la mare cautare. Asa se explica si lansarea noului site Ray-Ban Classic in Romania. Ca toti cei care au incercat experienta vestitilor ochelari de soare, si rom
Publicat pe 05 May 2014 06:59:35 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


RayBan Classic

Bucuresti, 16.04.2014, Ray-Ban Classic.ro

Ray-Ban este unul dintre cele mai populare branduri creatoare de ochelari de soare. Succesul brandului italian este incontestabil, intrucat ochelarii de soare Ray Ban sunt comercializati in prezent la nivel international, pe 5 continente si sunt la mare cautare.

Asa se explica si lansarea noului site Ray-Ban Classic in Romania. Ca toti cei care au incercat experienta vestitilor ochelari de soare, si romanii recunosc diferenta de calitate si ravnesc la produsele marca Ray-Ban.

Investind in tehnologia avansata si intr-un design recongnoscibil, Ray Ban a mizat inca de la inceput pe utilitatea si importanta ochelarilor de soare polarizati. Astfel ochelarii Ray Ban Aviator, au fost initial creati special pentru pilotii de aviatie ale armatei S.U.A. Mai tarziu au aparut ochelarii Ray Ban Wayfarer care au avut un imens succes si au devenit populari datorita unor celebritati de la Holywood, precum Marylin Monroe si James Dean.

Astfel, site-ul rayban-classic.ro si-a propus sa aduca la indemana publicului roman, clasicii ochelari Ray Ban, dar si modele inovatoare, recente si in tendinte. Acest nou site din Romania face parte din grupul optic Ray Ban Clasic si va propune gama cea mai larga de ochelari de soare Ray-Ban, la preturi foarte bune. 

Deci fara doar si poate, aici ai cele mai mari sanse sa gasesti ochelarii preferati. De la ochelarii Ray-Ban Aviator, la ochelarii Ray-Ban polarizati sau Clubmaster, de la ochelarii de soare Carbon Fibre la cei Round Metal sau Cats. Magazinul online Ray-Ban Classic va promite reduceri de pana la 70% si livrare in 24 de ore.

Ray-Ban va invita sa faceti o vizita noului site, pentru a va convinge singuri de varietatea modelelor de ochelari pe care v-o propune si va ureaza o primavara cu mult soare!

RayBan Classic

Telefon: 0730 155 122

E-mail: office@rayban-classic.ro

Web: www.rayban-classic.ro

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10