Publica gratuit comunicate de presa pe noul site Presalive. Publica gratuit comunicate de presa pe noul site Presalive.
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In secolul vitezei, aparitia unor noi site-uri de presa scrisa care fac informatia sa circule repede, este binevenita. Asa se explica si lansarea noului site de comunicate, Presalive.ro.Presalive si-a lansat site-ul dedicat comunicatelor de presa abia saptamana trecuta si deja are succes. Ca majoritatea site-urilor de profil, presalive.ro ofera posibilitatea oricui sa posteze gratuit comunicate de presa. Singura conditie este aceea de a-ti crea u
Publicat pe 02 Jul 2014 07:19:42 de turmalina
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In secolul vitezei, aparitia unor noi site-uri de presa scrisa care fac informatia sa circule repede, este binevenita. Asa se explica si lansarea noului site de comunicate, Presalive.ro.
Presalive si-a lansat site-ul dedicat comunicatelor de presa abia saptamana trecuta si deja are succes. Ca majoritatea site-urilor de profil, presalive.ro ofera posibilitatea oricui sa posteze gratuit comunicate de presa. Singura conditie este aceea de a-ti crea un cont pentru a putea publica. Bineinteles ca va fi moderat continutul inainte de a fi publicat, dar aceasta este doar o masura de siguranta de bun simt.


In doar cateva zile de la aparitia sa online, site-ul a si publicat cateva zeci de comunicate de presa din domenii diferite. Acest lucru nu face  decat sa dovedeasca utilitatea site-ului. 

Ca orice site de comunicate de presa care se respecta, presalive.ro propune zeci de categorii pentru o incadrare eficienta a comunicatelor in diferite domenii de activitate, de la arta si cultura, la sport, IT si turism, la contabilitate, imobiliare, transporturi si multe altele. Cu un design simplu si foarte practic, utilizand doar non-culorile alb, negru si gri, site-ul are o foarte buna lizibilitate si este usor de folosit.

Site-ul presalive.ro este un site la inceput de drum, dar care are toate sansele de succes, mai ales ca ne invita sa publicam gratuit comunicatele de presa, cu conditia ca informatia si continutul comunicatelor sa fie de calitate. Pentru cei care au sugestii sau intrebari, site-ul are si un buton de contact care va invita sa trimite-ti un formular cu mesajul dumneavoastra catre presalive.ro.
Daca aveti un comunicat de presa de publicat pentru a ajunge sub ochii cat mai multor utilizatori, presalive. ro va invita sa profitati de aceasta ocazia si sa incercati experienta noului site de comunicate gratuit.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

ilie alexandra  
Membru din: 15 Apr 2014 13:56:57

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10