Promovarea brand-urilor romanesti pe Zega Online Fashion Store Promovarea brand-urilor romanesti pe Zega Online Fashion Store
Rated 4.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Cand vine vorba de moda, brand-uri precum Ralph Lauren, Prada, Dior,  Armani, Chanel, D&G, Louis Vuitton sau Versace vand mai mult decat produsul in sine. Si cum orice intreprinzator, pe langa a oferi calitate, are in vedere si un profit bun, multe magazine de haine aleg sa vanda produse ale producatorilor din intreaga lume. Din acest punct de vedere, Zega face diferenta, promovand designeri tineri si brand-uri din Romania si designeri s
Publicat pe 22 Mar 2013 16:49:59 de elisarusu
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


Cand vine vorba de moda, brand-uri precum Ralph Lauren, Prada, Dior,  Armani, Chanel, D&G, Louis Vuitton sau Versace vand mai mult decat produsul in sine. Si cum orice intreprinzator, pe langa a oferi calitate, are in vedere si un profit bun, multe magazine de haine aleg sa vanda produse ale producatorilor din intreaga lume. Din acest punct de vedere, Zega face diferenta, promovand designeri tineri si brand-uri din Romania si designeri straini, mai putin renumiti, dar cu potential mare.

Alexandra Calafeteanu, o tanara de numai  24 de ani, este deja un nume cunoscut pe piata de moda din Romania si are multe premii castigate la concursuri si festivaluri pentru designeri vestimentari. Este unul dintre designerii promovati de Zega Store, avand produse precum: rochii elegante, fuste scurte sau lungi, bluze, sacouri, pepluri, jachete sau pantaloni. 

Nicole Enea este un alt nume ce inspira pasiune si promite multe, iar rochiile,  fustele si accesoriile sale, de o feminitate ce iti fura ochii, pot fi gasite online pe Zega Store. 

Acestea insa sunt doar cateva din numele promovate de Zega. Descopera pe Zega.ro alte nume cu potential pe piata vestimentara sau designeri de incaltaminte, precum Pixie Shoes, Glamour by A T, Passepartous si multi altii!

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

Rusu Elisa 
Membru din: 23 Jan 2013 13:48:37

Despre autor:

Articole publicate: 7
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10