Promotie de toamna la articolele de papetarie Promotie de toamna la articolele de papetarie
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Profu’ de Papetarie te ajuta sa reintri in forma maxima dupa vacanta. Pana la sfarsitul lunii octombrie 2013, pe Papetarie.ro gasesti rechizite la promotie 5+1. Pana la sfarsitul acestei luni peste 100 de produse de papetarie participa la promotia 5+1: creioane mecanice, pixuri Schneider, gume de sters, ascutitori, mine de pix si de creion, plicuri, banda adeziva, caiete, lipici, dosare, notes-uri adezive, caiete, clipboard, pixuri, mark
Publicat pe 18 Oct 2013 15:32:05 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


promotie 5+1

Profu’ de Papetarie te ajuta sa reintri in forma maxima dupa vacanta. Pana la sfarsitul lunii octombrie 2013, pe Papetarie.ro gasesti rechizite la promotie 5+1.

Pana la sfarsitul acestei luni peste 100 de produse de papetarie participa la promotia 5+1: creioane mecanice, pixuri Schneider, gume de sters, ascutitori, mine de pix si de creion, plicuri, banda adeziva, caiete, lipici, dosare, notes-uri adezive, caiete, clipboard, pixuri, markere, caiete studentesti si multe altele.

Astfel, pentru 5 produse de papetarie de acelasi tip achizitionate, pe cel de-al saselea il primesti cadou.

Mai mult, pentru ca am facut o pasiune pentru birouri organizate, pe langa papetarie de calitate, am pregatit pentru tine seturi de birou care sa te ajute sa iti faci munca la birou mai placuta. Iti recomandam Seturile de birou Isis Cristal si Carat, pachetul de etichetare Dymo, pachetul de curatenie, dar si pachetul de papetarie pentru secretariat. Le gasesti pe toate pe papetarie.ro.

Toamna se numara totodata conferintele. Iar pe papetarie.ro gasesti la  indemana solutii istete de etichetare, personalizare, afisare: ecusoane, sisteme de afisare Tarifold si Infoflex, buzunare autoadezive de la 3L. Toate pentru un eveniment reusit! In plus gasesti o gama larga de produse pe care le poti personaliza: caiete, pixuri, mape de prezentare personalizabile, serviete de plastic si creioane, care sa faca evenimentul tau memorabil pentru participanti.

Poti plasa comanda ta cu usurinta online, iar la comenzi de peste 125 lei, beneficiezi de livrare gratuita.

Nu uita: in fiecare zi apar promotii noi pe papetarie.ro. Fii in permanenta conectat!

Despre Papetarie Ro

Papetarie.ro este un magazin online care comercializeaza in jur de 1.000 de produse de papetarie, din categorii precum: instrumente de scris, arhivare, organizare a biroului, creare documente, afisare, accesorii PC si mobilier de birou.

Papetarie.ro este un magazin de incredere, avand certificarea Trusted, iar in noiembrie 2011 a castigat premiul "Cel mai bun magazin online" in categoria Birotica si Papetarie la Gala Premiilor eCommerce.

Cu Papetarie.ro scapi ieftin si sigur de-o grija!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10