Profita acum de promotia de anvelope Debica Profita acum de promotia de anvelope Debica
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Jantesianvelope.ro este printre magazinele online care comercializeaza anvelope cu cele mai mici preturi de piata online, dar si offline.Magazinul online jantesianvelope.ro are o gama larga de marci renumite de anvelope: Debica, Fulda, Kleber, Kormoran, Nexen, Riker si multe altele. Magazinul virtual jantesianvelope.ro dispune in permanenta de anvelope Debica pe stoc, cu o data de fabricatie cat mai recenta. Astfel orice client care este cat de c
Publicat pe 29 Apr 2013 16:56:55 de florindobre90
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Jantesianvelope.ro este printre magazinele online care comercializeaza anvelope cu cele mai mici preturi de piata online, dar si offline.

Magazinul online jantesianvelope.ro are o gama larga de marci renumite de anvelope: Debica, Fulda, Kleber, Kormoran, Nexen, Riker si multe altele.
Magazinul virtual jantesianvelope.ro dispune in permanenta de anvelope Debica pe stoc, cu o data de fabricatie cat mai recenta. Astfel orice client care este cat de cat cunoscator in materie de anvelope, poate verifica durata de viata a acelor anvelope (5 ani).

Jantesianvelope.ro dispune in permanenta de un stoc format din peste 50.000 anvelope si peste 7000 de jante. Distribuirea se face in orice colt al tarii, prin curierat, la cele mai mici tarife de pe piata. De asemenea in cadrul anvelopelor, www.JantesiAnvelope.ro ofera o garantie extinsa de 36 de luni, pentru anumite defecte ale produselor, demonstrand astfel respect si calitate fata de clientii sai.

Despre Jantesianvelope.ro
Jantesianvelope SRL este o companie recent aparuta in comertul online cu anvelope si isi propune prin produsele oferita sa multumeasca orice tip de client.
Asa cum spune si motto-ul nostru "Cel mai bun raport calitate pret pentru anvelope si jante din Romania!" incercam sa fim cei mai buni.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Dobre Florin 
Membru din: 13 Nov 2012 13:02:19

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10