Primul instrument online de analiza financiara din Romania este disponibil pentru companiile mici si mijlocii din 15 ianuarie Primul instrument online de analiza financiara din Romania este disponibil pentru companiile mici si mijlocii din 15 ianuarie
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bucuresti – 17  ianuarie 2014. Finsmart anunta lansarea primului instrument de analiza financiara online din Romania care prezinta o radiografie completa a businessului in maximum 48 de ore.Interpretarea rezultatelor financiare si punerea in practica a unor mecanisme financiare care sa reduca riscurile de management si sa creasca performantele investitiilor facute sunt principalele probleme cu care se confrunta majoritatea companii
Publicat pe 17 Jan 2014 09:40:18 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bucuresti – 17  ianuarie 2014. Finsmart anunta lansarea primului instrument de analiza financiara online din Romania care prezinta o radiografie completa a businessului in maximum 48 de ore.

Interpretarea rezultatelor financiare si punerea in practica a unor mecanisme financiare care sa reduca riscurile de management si sa creasca performantele investitiilor facute sunt principalele probleme cu care se confrunta majoritatea companiilor din Romania, aflate intr-o perioada de recesiune prelungita si restabilire lenta.

Folosind modele financiare de previziune a esecului si de analiza a peste 33 de indicatori, Finsmart a realizat un instrument de analiza care ofera o radiografie completa a business-ului in cel mai scurt timp posibil.

Analiza, Raportul si recomandarile Finsmart constituie un instrument dedicat managerilor din companiile mici si mijlocii din Romania care le ofera, intr-un timp foarte scurt, raspunsuri la intrebari presante,  prezente zilnic in activitatea lor - Cum a evoluat compania  in ultimul an? Ce puncte tari si slabe are din punct de vedere financiar? Care sunt indicatorii critici ai business-ului? Daca si cat de aproape de faliment este business-ul?

“Lipsa unor analize financiare facute in mod profesionist duce la  evaluarea eronata a stabilitatii unei afaceri si la decizii manageriale gresite, crescand riscurile de faliment. Modelul de analiza pe care l-am creat la Finsmart este un instrument esential pentru orice manager din Romania care doreste sa dezvolte un business durabil. Punem la dispozitia celor interesati si un model de raport, care poate fi descarcat de pe site-ul companiei declara Mirela Girea, Managing Partner Finsmart.

Orice antreprenor sau manager de companie interesat de stabilitatea business-ului pe care il conduce, poate comanda un raport personalizat la adresa /www.finsmart.ro/raport-analiza-financiara/, urmand sa fie contactat in cel mai scurt timp de catre un consultant Finsmart pentru a furniza datele financiare necesare analizei. Pana la 1 februarie, toate comenzile beneficiaza de o reducere de 25%.

***

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam sa ne contactati:

Adina Palade

PR Specialist

NNC Services

adina.palade@nnc-services.com

www.nnc-services.com


Despre Finsmart - www.finsmart.ro


Finsmart este o echipa de profesionisti financiari, cu o abordare antreprenoriala a carei scop este sa puna la dispozitia tuturor companiilor mici si mijlocii expertiza de peste 10 ani in diverse domenii si companii. Prin serviciile de consultanta contabila, financiara si de management, Finsmart ajuta managerii romani sa-si imbunatateasca fluxul monetar si profitabilitatea pentru a putea creste si se dezvolta asa cum isi planifica.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adina Palade 
Membru din: 03 Oct 2013 13:32:50

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10