Predicta organizeaza seminarul Data Analytics in Healthcare Predicta organizeaza seminarul Data Analytics in Healthcare
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Predicta SRL, filiala din Romania a Predicta SA si partener IBM pentru solutii de analiza predictiva, organizeaza seminarul Data Analytics in Healthcare,  miercuri, 9 iunie 2015, incepand cu ora 9.30. Evenimentul este dedicat exclusiv liderilor din domeniul sanatatii.Conform cercetarilor IBM, 80% din datele despre sanatate sunt stocate in foarte multe forme si locatii si nu sunt gestionate corect. In contextul evolutiei tehnologiei, ac
Publicat pe 10 Jun 2015 08:59:06 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Predicta SRL, filiala din Romania a Predicta SA si partener IBM pentru solutii de analiza predictiva, organizeaza seminarul Data Analytics in Healthcare,  miercuri, 9 iunie 2015, incepand cu ora 9.30. Evenimentul este dedicat exclusiv liderilor din domeniul sanatatii.

Conform cercetarilor IBM, 80% din datele despre sanatate sunt stocate in foarte multe forme si locatii si nu sunt gestionate corect. In contextul evolutiei tehnologiei, aceste cantitati uriase de date ofera oportunitea unica de imbunatatire a serviciilor medicale, insa necesita sisteme performante de analiza pentru a le gestiona corect si pentru a genera perspective utile. 

Prin intermediul seminarului Data Analytics in Healthcare, Predicta isi propune sa ajute specialistii din pozitii de conducere ale institutiilor medicale publice si private sa proceseze intr-un timp scurt, un volum mare de date in rapoarte relevante pentru luarea celor mai bune decizii. Seminarul Data Analytics in Healthcare  ajuta  companiile care activeaza in domeniile farma si sanatate sa imbunatateasca serviciile oferite pacientilor, sa acorde o importanta mai mare sigurantei pacientilor si sa-si eficientizeze operatiunile zilnice, prin: 

  • ·  analizarea datelor pacientilor;
  • ·  analiza modelelor de cerere ale clientilor si optimizarea proceselor de vanzare in industria farmaceutica;
  • ·   Utilizarea SPSS in studiile clinice si cercetarea medicala;
  •      Urmarirea gradului de satisfactie al pacientilor sau clientilor - Colectare de date.

La eveniment vor fi prezenti experti in tehnologia predictiilor analitice, printre care: Vlassis Papapanagis - Operations Director, Predicta; Filippos Katsampouris - Healthcare & Pharmaceutical Accounts Manager, Predicta.

 Asistenta medicala este un domeniu puternic influentat de potentialul de procesare si analiza corecta a cantitatilor mari de date produse foarte repede de un numar mare de surse.  Desi cantitatea de informatii poate parea coplesitoare pentru furnizorii de servicii medicale, acestea reprezinta o oportunitate fara precedent de a transforma modul in care gestionam si rezolvam problemele de sanatatedeclara Filippos Katsampouris - Healthcare & Pharmaceutical Accounts Manager, Predicta.

Inregistrarea pentru participarea la seminar este deschisa pana pe data 4 iunie,  pe pagina evenimentului sau prin trimiterea unui email pe adresa marketing@predicta.ro care sa contina numele, compania, functia, email-ul si numarul de telefon ale participantilor.

 ***

 

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam sa contactati :

 

Adina Palade

PR Executive

NNC Services

E /  adina.palade@nnc-services.com

T /  0752 11 11 16 

W/ www.nnc-services.com

 

Despre Predicta Romaniawww.predicta.ro

Predicta, subsidiara PREDICTA S.A. este unul dintre cei mai mari furnizori de solutii pentru analiza predictiva din Romania. Compania ofera solutii de analiza recunoscute la nivel international, care combina experienta indelungata a consultantilor si analistilor sai cu metodologii si tehnologii eficiente. Portofoliul de produse al companiei include software-ul IBM SPSS pentru analiza predictiva.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adina Palade 
Membru din: 03 Oct 2013 13:32:50

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10