Petrecerile in aer liber ii scot pe copii la joaca Petrecerile in aer liber ii scot pe copii la joaca
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Avand in vedere ca ne aflam in perioada verii si a anotimpului cald, parintii incearca sa isi scoata copiii din fata calculatorului pentru a se bucura de vremea buna, de soare si de aer curat. Fie ca ii trimiteti in tabere scolare, la bunici la tara sau pur si simplu iesiti cu ei in parc, este dificil pentru orice parinte sa isi convinga copiii sa se dezlipeasca de calculator si de internet, cu atatea jocuri si tentatii.   Pentru a n
Publicat pe 19 Aug 2014 13:18:00 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Avand in vedere ca ne aflam in perioada verii si a anotimpului cald, parintii incearca sa isi scoata copiii din fata calculatorului pentru a se bucura de vremea buna, de soare si de aer curat. Fie ca ii trimiteti in tabere scolare, la bunici la tara sau pur si simplu iesiti cu ei in parc, este dificil pentru orice parinte sa isi convinga copiii sa se dezlipeasca de calculator si de internet, cu atatea jocuri si tentatii.  

Pentru a nu avea parte de asemenea griji, puteti apela la o firma care organizeaza petreceri pentru copii in aer liber, care va pot pune la dispozitie tobogane gonflabile si bouncere de inchiriat, principala atractie a unei petreceri in aer liber. Serviciile si facilitatile pe care le ofera Golden Party – maestrii petrecerilor pentru copii – ii vor scoate sigur pe copii din casa, fara sa fiti nevoiti sa va rugati ore in sir de ei. Vor iesi ei de buna voie si de curiozitate, iar cand vor vedea ce surprize le-ati pregatit va fi greu sa ii aduceti in casa. Golden Party asigura, printre altele, aparat de vata de zahar, popcorn, un teatru de papusi pentru gradinite si petreceri private, cu actori simpatici, momente haioase si povesti spectaculoase. Magicianul Golden Party ii va fermeca atat pe cei mici, cat si pe cei mari cu trucurile sale inedite, efecte speciale, disparitii si momente de iluzionism care le vor face pielea de gaina. Mascotele Disney vor fi prezentele si ele la petrecerile organizate de noi, cuplul Mickey si Minnie Mouse sunt doua dintre cele mai indragite personaje din lumea Disney. Nu lipsesc nici celebrele decoratiuni si ghirlande de baloane.  

Si pentru ca o petrecere fara muzica nu exista, va punem la dispozitie toate serviciile si aparatura tehnica necesara sonorizarii. Inchiriem sisteme audio cu DJ si muzica specifica de petrecere care sa asigure si fondul muzical al petrecerii.

O petrecere de copii reusita, in Cluj, nu exista fara ca un fotograf profesional sa imortalizeze fiecare moment. Golden Party va pune la dispozitie servicii foto/video oferite de cei mai buni oameni care stiu sa lucreze cu invitatii si sa creeze cele mai frumoase amintiri.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10