Peste 800 de companii apreciaza noul site Kondor Peste 800 de companii apreciaza noul site Kondor
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Noul site Kondor este cea mai completa platforma din Romania in domeniul solutiilor pentru umbrire, izolare si protectie. Site-ul este o noutate absoluta in domeniu in principal datorita informatiilor detaliate care aduc plus valoare afacerii partenerilor Kondor. Site-ul ofera suport tehnic pentru pregatirea simpla a montatorilor si pentru reducerea timpului de pregatire a personalului din vanzari. Site-ul ofera numeroase avantaje parten
Publicat pe 22 Dec 2014 14:50:41 de Raluca Gurau
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Noul site Kondor este cea mai completa platforma din Romania in domeniul solutiilor pentru umbrire, izolare si protectie. Site-ul este o noutate absoluta in domeniu in principal datorita informatiilor detaliate care aduc plus valoare afacerii partenerilor Kondor. Site-ul ofera suport tehnic pentru pregatirea simpla a montatorilor si pentru reducerea timpului de pregatire a personalului din vanzari.

Site-ul ofera numeroase avantaje partenerilor actuali si potentiali ai companiei Kondor, care ajuta la cresterea cifrei de afaceri a firmei dumneavoastra. Printre cele mai mari beneficii aduse de noul site se numara:

Reducerea costurilor

Site-ul Kondor ofera instructiuni de masurare, montaj si alte detalii tehnice care asigura pregatirea mai rapida a angajatilor dumneavoastra. Astfel, nu mai este nevoie sa investiti in cursuri de pregatire a montatorilor.

De asemenea, echipele de montaj vor realiza lucrari profesioniste, care vor returna plus valoare afacerii dumneavoastra.

Vanzari mai mari

Contine prezentari detaliate si beneficii ale produselor, astfel incat colaboratorii vand produsele foarte simplu. Caracteristicile produselor sunt structurate incepand de la cele mai importante beneficii furnizate utilizatorilor, precum: gama, actionare, culori, sisteme antiefractie, accesorii optionale si alte detalii tehnice.

Tot de pe site pot fi obtinute stiri cu privire la produsele noi din gama sau la inovatiile din cadrul departamentului de Cercetare si Inovare.

Economie de timp

Site-ul este astfel realizat, incat toate informatiile necesare unui colaborator sa poata fi gasite din maxim 3 click-uri. Are o structura usor de urmarit, care permite identificarea rapida a informatiei.

Platforma ofera solutii pentru situatiile care pot aparea in cadrul unei afaceri, astfel incat nu este necesar sa solicitati informatii prin telefon sau e-mail. Toate acestea consuma timp si energie, in timp ce site-ul poate fi accesat oricand, de oriunde.

De asemenea, direct de pe noul site pot fi accesate: platforma de comenzi online, blogul Kondor Training Academy si blogul de concurs.

Detalii despre companie

Kondor este una dintre cele mai mari companii producatoare de sisteme de umbrire, izolare si protectie din Romania. Gama sa de sisteme si accesorii este cea mai completa de pe piata si include exclusiv produse de calitate. Acestea sunt completate de servicii profesioniste, incluse in pretul produselor. Nu in ultimul rand, compania realizeaza campanii de loializare si recompensare a partenerilor sai.

Date de contact

www.kondorinvest.ro

Georgiana Tudor

E-mail: marketing@kondorinvest.ro

Telefon: 0757.082.700

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Raluca Gurau 
Membru din: 05 Dec 2014 12:30:50

Despre autor:
Sunt o persoana pentru care munca inseamna hobby. Sunt pasionata de scris, pentru care mi s-a confirmat ca am o inclinatie nativa. De asemenea, imi place arta cinematografica, muzica si dansul, calatoriile si lectura.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10