Performanta pe linie la Budo Gym Club Performanta pe linie la Budo Gym Club
Rated 4.75/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Prima jumatate de an a adus clubului Budo Gym Bucuresti o bine meritata recunoastere a performantei. Atat echipa de conducere Budo Gym Club, cat si sportivii antrenati de aceasta au adus in ultimele sase luni numeroase premii si distinctii care valideza pozitia de top in randul cluburilor sportive de karate din tara.   Sensei GruiaDocan (6 dan jiu-jitsu, 3 dan kyokushin) a primit certificatul oficial emis de organizatia inte
Publicat pe 27 Jun 2013 16:21:40 de office@streetwisepr.ro
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
9.
5


Prima jumatate de an a adus clubului Budo Gym Bucuresti o bine meritata recunoastere a performantei. Atat echipa de conducere Budo Gym Club, cat si sportivii antrenati de aceasta au adus in ultimele sase luni numeroase premii si distinctii care valideza pozitia de top in randul cluburilor sportive de karate din tara.

 

Sensei GruiaDocan (6 dan jiu-jitsu, 3 dan kyokushin) a primit certificatul oficial emis de organizatia internationala All Japan Kyokushin Union, devenind astfel, unul din cei cinci instructori din Romania recunoscuti oficial de una dintre cele mai importante organizatii de profil din lume.

 

Certificatul, semnat de insusi Presedintele All Japan Kyokushin UnionYoshikazu Koi, valideaza pe plan international “insusirea artei, tehnicilor si spiritului de Kyokushin – Karate” de catre Sensei Gruia Docan, si autorizeaza activitatea clubului BUDO GYM in raport cu standardele All Japan Kyokushin Union.

 

Senpai Damian Deheleanu si Senpai Daniel Pantiru au absolvit la sfarsitul lunii trecute Scoala Nationala de Antrenori, castigand competenta de antrenori in Arte Martiale de Contact - Kyokushin Karate. Dupa doi ani de pregatire intensa, cei doi Senpai ai Clubului Budo Gym au promovat cu succes examenele scrise si practice la materii precum: Teoria Antrenamentului Sportiv, Pedagogia Sportului, Anatomie, Fiziologie, Biomecanica, Ergofiziologie, Masajul sportiv - Recuperare - Refacere, Psihologia Sportului, Legislatia Sportului, Cunoasterea, Prevenirea si Combaterea Doppingului, Ergo-fiziologie sau Marketing Sportiv. Printre profesorii celor doi Senpai s-au aflat si respectatii Prof. Dr. Dorel Tocitu (Biochmie) si Prof.Univ. Dr. Pierre de Hillerin (Biomecanica).

 

Nivelul de performanta atins de instructorii Budo Gym Club s-a reflectat si in rezultatele sportivilor antrenati de acestia. Astfel, de la inceputul anului si pana in prezent, Clubul Budo Gym se poate mandri cu un titlu de Campion European la Campionatul European de Karate Kyokushindin Germania, dar si cu alte premii, precum: 2 medalii de aur la Gala de Kickboxing “Golden League”, 4 titluri de campion national, 2 titluri de vicecampion national si 3 medalii de bronz la Campionatul National de Karate Kyokushin.

 

- //-

 

Clubul sportiv Budo Gym a fost infiintat in anul 2007 in Bucuresti, de catre Sensei Gruia Docan - 6 dan jiu-jitsu,3 dan kyokushin, primul roman care a urcat pe podium la o competitie internationala de kyokushinkai - categoria +90kg (argint la Campionatele Internationale de Kyokushinkai din 1995) si actualul presedinte al clubului. Clubul Budo Gym este recunoscut pentru performantele obtinute de-a lungul timpului la competitiile nationale si internationale, frecventa evenimentelor organizate si conditiile bune de desfasurare a antrenamentelor. Cursurile sustinute la BudoGym se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si respecta intru totul normele de siguranta impuse de Ministerul Tineretuluisi Sportului, precum si de organizatiile nationale sau internationale de profil.

Promo: http://www.youtube.com/watch?v=CknV3jTGVJ4

 

Pentruinscrieri:

BUDO GYM CLUB

Str.Samuil Vulcan, Nr.8, Sector 5, Bucuresti

http://www.budogymclub.ro (email pagina de contact)

E-mail:budo_gym_club@yahoo.com

Tel: +40 722 391 438 / +40 740 143 820

https://www.facebook.com/BudoGymClub

http://revista.budogymclub.ro/

Program: Luni si Miercuri, intre orele 19:30 – 21:30

Vineri, intre orele 18:00 – 20:00

Acorda o nota acestui articol:
9
,5


Recomandari:


Despre autor:

Communications Streetwise 
Membru din: 10 Apr 2013 15:44:06

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10