Pentru cei care au garsoniere de vanzare in Ploiesti Pentru cei care au garsoniere de vanzare in Ploiesti
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In perioada care urmeaza, cand iarna se anunta grea, cu multa zapada si temperaturi scazute, tu, cel care ai o garsoniera de vanzare in Ploiesti, vei fi solicitat peste masura daca nu apelezi la o agentie imobiliara care sa te ajute cu tot ce ai nevoie in aceasta privinta. Dintre toate agentiile de profil, iti recomand sa apelezi la Marshall Imobiliare, una dintre cele mai apreciate agentii din Ploiesti. Acest lucru este dovedit de numarul imens
Publicat pe 11 Dec 2013 13:27:32 de Cristina
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


garsoniere de vanzare ploiestiIn perioada care urmeaza, cand iarna se anunta grea, cu multa zapada si temperaturi scazute, tu, cel care ai o garsoniera de vanzare in Ploiesti, vei fi solicitat peste masura daca nu apelezi la o agentie imobiliara care sa te ajute cu tot ce ai nevoie in aceasta privinta. Dintre toate agentiile de profil, iti recomand sa apelezi la Marshall Imobiliare, una dintre cele mai apreciate agentii din Ploiesti. Acest lucru este dovedit de numarul imens de companii si clienti foarte importanti pe care i-a ajutat si pe care ii gasiti in portofoliu.


Vei vedea ca nimic din ce ti-ai imaginat despre vanzarile de imobile nu se va confirma. Este o munca mult mai complexa decat pare. La inceput trebuie sa pui anunturile, apoi sa astepti telefoane, iar cand incep sa sune telefoanele, nu se mai opresc, mai ales daca aveti o oferta buna. Dintre toate, cateva vor fi civilizate, dar altele vor suna la ore la care nici nu v-ati gandit ca poate sa sune un telefon, vor avea la celalalt capat al firului oameni imposibili sau chiar absurzi.


Dintre toate aceste telefoane, unele vor dori sa vada garsoniera, pentru ca anunturile nu prea permit imagini, sau sunt foarte scumpe. Asa ca, pentru fiecare posibil cumparator trebuie sa faci cate un drum pana acolo, daca nu locuiesti in ea. Daca locuiesti acolo, trebuie sa ai mereu grija sa fie aerisit, sa fie curat, sa fie parfumat, sa fie frumos pentru a face o impresie buna. Daca nu, intotdeauna se intampla ca pe drumul de intoarcere sa primesti un telefon ca doreste sa o vada altcineva, ceea ce inseamna ca trebuie sa te intorci din drum si sa mai deschizi o data. Acum este momentul in care legile lui Murphy se aplica perfect.


Pana la urma gasesti un cumparator, insa nu poti sti cat va dura pana cand va dura, iar eforturile sunt imense. Insa nu trebuie sa iti faci griji decat de foarte putine aspecte daca te hotarasti sa apelezi la agentia Marshall Imobiliare. Acolo sunt persoane care asta fac. Aceasta este treaba lor. Sunt agenti cu foarte multa rabdare si mult bun simt, dar si o pregatire foarte buna si multa experienta.


Pentru a te orienta in privinta pretului, a celorlalte oferte de pe piata, poti sa analizezi categoria de garsoniere de vanzare din cadrul site-ului, unde va aparea si anuntul sau oferta ta, exact asa cum iti doresti, cu imagini si toate datele importante pentru clienti.


Marshall Imobiliare

imobiliare Ploiesti

Adresa: str. Gheorghe Doja, nr. 35, bl. 34A1, et. 1, ap. 5 (interfon 05), Ploiesti, Prahova

Telefon: 0344 140 152


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cristina Onea 
Membru din: 18 Jun 2013 15:06:41

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10