Papetarie.ro adauga patru noi categorii de produse! Papetarie.ro adauga patru noi categorii de produse!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Papetarie.ro si-a extins gama de produse cu patru noi categorii: agende si calendare 2013, articole de curatenie, cafea si ceai si cartuse originale pentru imprimante. Decizia introducerii celor patru noi categorii vine din dorinta de a acoperi cat mai bine plaja de nevoi a clientilor persoane fizice si firme. Pentru ca succesul se atinge cu eforturi si planificare riguroasa, Papetarie.ro a adaugat in gama de produse calendare person
Publicat pe 22 Apr 2013 19:13:00 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Papetarie.ro si-a extins gama de produse cu patru noi categorii: agende si calendare 2013, articole de curatenie, cafea si ceai si cartuse originale pentru imprimante. Decizia introducerii celor patru noi categorii vine din dorinta de a acoperi cat mai bine plaja de nevoi a clientilor persoane fizice si firme.

Pentru ca succesul se atinge cu eforturi si planificare riguroasa, Papetarie.ro a adaugat in gama de produse calendare personalizabile si agende Quo Vadis . De la plannere de perete care arata intregul an dintr-o privire pana la calendare mici pentru birou, acum pe Papetarie.ro se gasesc toate produsele necesare pentru a organiza evenimentele de familie, activitatile de scoala, proiectele de business, agenda de intalniri si multe altele .

Noua gama de produse de curatenie de la Papetarie.ro vine in intampinarea nevoilor clientilor de a pastra un birou curat si ordonat . Din luna noiembrie clientii pot comanda la preturi excelente, produse variate cum ar fi sapun, detergenti, lavete, hartie igienica, odorizante sau saci de gunoi asigurand astfel o economie importanta de timp atat la comandarea produselor cat si la livrarea lor .

Cafeaua de dimineata poate imprima uneori atmosfera intregii zile de lucru , asadar categoria noua de cafea , ceai si accesorii completeaza oferta larga de produse din magazin.

Din noiembrie, pe Papetarie.ro a aparut si gama de cartuse si tonnere originale pentru imprimante . Aceste produse ofera garantia unui text bine tiparit care nu se sterge si nu se intinde!

Totodata, pe magazinul online Papetarie.ro veti gasi si distrugator de documente care este foarte util pentru orice birou modern.

Despre Papetarie.Ro

Papetarie.ro este un magazin de papetarie online, lansat in 2010, care iti iti ofera papetarie de calitate de la cei mai buni producatori europeni - Schneider Schreibgeräte din Germania, Rexel din Anglia, CEP Office Product si Clairefontaine-Rhodia din Franta, Metsa Group din Finlanda, Sogaro din Italia si multi altii.

 

Papetarie.ro

Voluntari,  Sos. Pipera-Tunari nr.1C

Telefon : 021 - 529.6655
Mobil : 0751 - 555.333
Fax : 021 - 528.1816
Email comenzi:  comenzi[@]Papetarie.ro

Email contact : office[@]Papetarie.ro

Web: www.papetarie.ro

###

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10