Pantofi de dama eleganti cu -30% Reducere Pantofi de dama eleganti cu -30% Reducere
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Fiecare femeie trebuie sa impuna eleganta si stil inca de la primul pas pe care il face. O femeie cocheta va fi atenta intotdeauna la toate detaliile tinutei sale. Si pentru a te ajuta sa iti accesorizezi tinuta cu cea mai frumoasa pereche de pantofi dama eleganti, iti recomandam sa arunci o privire peste noua colectie Marzo. In plus acestia va ofera o reducere de 30% la fiecare articol din colectie pentru a va rasplati fidelitatea fata de p
Publicat pe 29 Jan 2015 09:19:49 de VladimirA
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


pantofi dama eleganti MarzoFiecare femeie trebuie sa impuna eleganta si stil inca de la primul pas pe care il face. O femeie cocheta va fi atenta intotdeauna la toate detaliile tinutei sale. Si pentru a te ajuta sa iti accesorizezi tinuta cu cea mai frumoasa pereche de pantofi dama eleganti, iti recomandam sa arunci o privire peste noua colectie Marzo. In plus acestia va ofera o reducere de 30% la fiecare articol din colectie pentru a va rasplati fidelitatea fata de produsele lor.

Pantofi dama eleganti pentru tinute cu fast

Pantofii de dama eleganti sunt piesele de incaltaminte ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei. In general fiecare din noi avem cel putin 3 perechi de pantofi de dama eleganti pentru a ii purta la diferitele evenimente festive, la birou impreuna cu o tinuta office sau, de ce nu, seara la o cina in oras.

Si cum cautam in tot ceea ce facem calitatea, este de asteptat ca si produsele pe care le achizitionam sa se ridice la nivelul asteptarilor. Pantofii de dama Marzo sunt confectionati din piele 100% naturala si sunt marca unui brand romanesc ce se dedica in exclusivitate femeilor.

Pantofi de dama eleganti creati pe stilul tau

In colectia lor veti gasi piese de incaltaminte de culori variate, decorate cu diferite accesorii sau clasice, cu toc stileto, platforma sau fara toc. Indiferent de stilul vostru vestimentar, la Marzo va veti gasi perechea de pantofi dama eleganti potrivita pentru voi.

Designerii Marzo au creat modele de pantofi dama eleganti care sa reziste trecerii timpului si care sa poata fi purtati mai multe sezoane la rand. Vorbim de un design clasic accesorizat cu influente moderne care va vor indemna sa faceti alegerea perfecta pentru voi.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adrian Vladimir 
Membru din: 17 Sep 2014 07:36:06

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10