Pachet de asigurare a calatoriei de la Gothaer Pachet de asigurare a calatoriei de la Gothaer
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Beneficiaza de calatorii linistite cu asigurarea „My Travel” de la Gothaer Ai reusit intr-un final sa strangi banii necesari pentru a pleca in vacanta mult asteptata? Ai planificat toate excursiile si toate vizitele pana in cel mai mic detaliu? Singurul lucru pe care nu ti-l doresti este ca sejurul sa se termine mai devreme decat ai planificat din cauza vreunui incident. Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate „My Travel”
Publicat pe 04 Jun 2014 13:54:45 de cristi00
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Beneficiaza de calatorii linistite cu asigurarea „My Travel” de la Gothaer

Ai reusit intr-un final sa strangi banii necesari pentru a pleca in vacanta mult asteptata? Ai planificat toate excursiile si toate vizitele pana in cel mai mic detaliu? Singurul lucru pe care nu ti-l doresti este ca sejurul sa se termine mai devreme decat ai planificat din cauza vreunui incident.

Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate „My Travel” de la Gothaer

Se adreseaza persoanelor care lucreaza in strainatatea in baza unui contract incheiat cu angajatorul, studentilor si elevilor, soferilor profesionisti precum si turistilor, sau celor care calatoresc in interes de afaceri. Poti sa inchei asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate „My Travel” si online.  .

Cu asigurarea “My Travel” de la Gothaer beneficiezi si de asistenta medicala de urgenta: consultatie si diagnosticare, tratament si medicatie, spitalizare, interventie chirurgicala, transport medical de urgenta: cheltuielile cu transportul medical de urgenta al Asiguratului, necesar si recomandat de medic si repatriere medicala sau in caz de deces.

Avantajele asigurarii medicale pentru calatorii in strainatate „My Travel” de la Gothaer

Poti sa alegi suma asigurata din cele 4 planuri: planul 1: 5.000 euro, planul 2: 10.000 euro, planul 3: 30.000 euro sau planul 4: 50.000 euro.  Totodata, daca practici sporturi de agrement (schi, snowboard, patinaj, calarie, karting) in timpul calatoriei tale, sau daca vrei sa preintampini neplacerile create de distrugerea, pierderea sau furtul bagajelor tale, poti sa le adaugi si pe acestea in acoperirea politei.

Despre Gothaer Asigurari Reasigurari

Gothaer Asigurari Reasigurari isi propune sa fie prima optiune a clientilor sai, avand standarde inalte in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite si bazandu-se totodata pe experienta vasta si pe sprijinul grupului Gothaer.

Gothaer este un asigurator in plina dezvoltare, cu peste 180 de angajati si un volum de prime brute subscrise de 66.72 milioane lei în 2013 si un jucator important pe piata de asigurari din Romania.

Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucuresti si din alte orase mari din Romania, prin intermediul agentilor si brokerilor de asigurare autorizati, precum si online pe www.gothaer.ro.

Grupul Gothaer, una dintre cele mai importante societati mutuale din Germania, detine 100% din pachetul de actiuni al societatii, sustinand astfel interesul sau serios si de lunga durata in Romania.

 

 

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

cristian craciun 
Membru din: 16 May 2014 11:15:47

Despre autor:

Articole publicate: 18
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10