Orasulflorilor.ro a pregatit flori premium de Valentine’s Day pentru orice indragostit Orasulflorilor.ro a pregatit flori premium de Valentine’s Day pentru orice indragostit
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Floraria premium online orasulflorilor.ro a anuntat o colectie impresionanta de buchete de flori pentru toti indragostitii care isi celebreaza iubirea pe 14 februarie. Pentru ca este o ocazie speciala, floraria online le ofera domnilor galanti posibilitatea de a alege fie un buchet de flori de Valentine’s Day, fie un aranjament floral de Valentine’s Day. Ambele sunt cadouri unic concepute, aranjate si impachetate de catre un maestru florar cu pes
Publicat pe 11 Feb 2016 09:05:45 de Simonica
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Floraria premium online orasulflorilor.ro a anuntat o colectie impresionanta de buchete de flori pentru toti indragostitii care isi celebreaza iubirea pe 14 februarie. Pentru ca este o ocazie speciala, floraria online le ofera domnilor galanti posibilitatea de a alege fie un buchet de flori de Valentine’s Day, fie un aranjament floral de Valentine’s Day. Ambele sunt cadouri unic concepute, aranjate si impachetate de catre un maestru florar cu peste 20 de ani de expertiza in domeniu si cu un portfoliu international impresionant. 

flori valentine's day premium

De ziua iubirii, nimic nu exprima mai frumos sentimentele cuiva decat un buchet de flori de Valentine’s Day, special aranjat, cu multa dedicare, de catre o florarie premium precum orasulflorilor.ro, care le incita imaginatia clientilor sai. Fiind o florarie online cu servicii premium, orasulflorilor.ro asigura nu doar oferta bogata de buchete si aranjamente de flori de Valentine’s Day, ci si livrarea de flori pentru Valentine’s Day, pentru ca orice indragostit sa primeasca garantat florile dorite la destinatia aleasa.

Ce flori premium de Valentine’s Day le ofera floraria online orasulflorilor.ro tuturor indragostitilor?

Pentru ca florile sa nu lipseasca din fericirea generala a acestei zile pentru indragostiti, floraria online orasulflorilor.ro a pregatit o sectiune speciala cu flori premium de Valentine’s Day. Alegerea acestora a fost intocmita in urma unei selectii riguroase, la finalul careia au ramas doar buchetele de flori pentru Valentine’s Day, gata de alegerea finala a clientilor si de livrarea catre acestia. Alegerea pentru aranjamentele si buchetele de flori pentru Valentine’s Day facuta de expertul florar de la orasulflorilor.ro a fost realizata din flori de sezon, speciale pentru primavara din sufletul indragostitilor. Cateva dintre combinatiile de flori premium de Valentine’s Day folosite in buchetele si aranjamentele de la Orasul Florilor sunt:

•         Miniroze roz si orhidee intr-un cornet special

•         Lalele de diferite culori puse intr-un aranjament elegant

•         Trandafiri si lalele, intr-un buchet al pasiunii

•         Zambile si ghiocei pentru buchete vestitoare ale primaverii

•         Trandafiri roz si irisi mov, intr-un buchet rafinat

Acestea sunt doar cateva exemple din nenumaratele tipuri de buchete si aranjamente de Valentine’s Day pe care floraria online cu servicii premium orasulflorilor.ro le ofera tuturor indragostitilor in aceasta zi a iubirii. 

Care sunt cadourile oferite de orasulflorilor.ro la orice livrare de flori de Valentine’s Day?

Pentru ca o zi speciala merita mai mult decat niste ganduri speciale, floraria online orasulflorilor.ro a pregatit si o serie de beneficii cadou pentru toti indragostitii care isi doresc un buchet de flori de Valentine’s Day aranjat intr-un mod unic. Printre aceste beneficii-surpriza se numara:

•         Posibilitatea de a comanda un buchet personalizat de Valentine’s Day, creat din florile preferate ale domnisoarei indragostite

•         Livrarea florilor premium de Valentine’s Day realizata in mod gratuit, special pentru aceasta zi a iubirii

•         Plasarea unei felicitari cadou in fiecare buchet sau aranjament de flori de Valentine’s Day, cu o dedicatie pentru cea care va primi buchetul de la orasulflorilor.ro

Toate aceste surprize oferite de floraria online cu servicii premium orasulflorilor.ro sunt menite sa le deschida clientilor apetitul pentru frumusetea florilor de sezon, gata sa fie primite cu zambetul pe buze de domnisoarele norocoase. Pentru orice servicii premium care implica crearea de la zero a unui aranjament sau buchet de flori de Valentine’s Day, floraria online le sta la dispozitie tuturor indragostitilor la adresa de e-mail suntem@orasulflorilor.ro, precum si la numarul de telefon 0743 256 525.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Panfil Simona 
Membru din: 11 Feb 2016 08:59:23

Despre autor:

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10