Online la Badabum.ro gasesti plite electrice la preturi promotionale Online la Badabum.ro gasesti plite electrice la preturi promotionale
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Plitele de gatit sunt produsele de bucatarie pe care le gasim in categoria produselor electrocasnice, acestea au inceput sa intre foarte mult in atentia consumatorilor, mai ales in ceea ce priveste plitele electrice incorporabile, datorita avantajelor pe care le aduc. Avantajele plitelor electrice incorporabile In primul rand aceste produse prezinta un avantaj prin incorporabilitatea pe care o prezinta, acesta calitate permite introdu
Publicat pe 02 Jul 2014 09:47:04 de cristi00
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Plitele de gatit sunt produsele de bucatarie pe care le gasim in categoria produselor electrocasnice, acestea au inceput sa intre foarte mult in atentia consumatorilor, mai ales in ceea ce priveste plitele electrice incorporabile, datorita avantajelor pe care le aduc.

Avantajele plitelor electrice incorporabile

In primul rand aceste produse prezinta un avantaj prin incorporabilitatea pe care o prezinta, acesta calitate permite introducerea foarte rapid in mobilier, oferind bucatariei un aspect mult mai modern.

Sistemul de functionare poate fi atat prin inductie, cat si electric simplu. Sistemul pe inductie incalzeste direct vasul de gatit, prin intermediul unui camp magnetic generat, sistem ce necesita vase speciale, iar cel electric simplu este unul care incalzeste direct suprafata plitei, prin incingerea unor rezistente electrice. Ambele modele de plite, prezinta o suprafata vitroceramica, termorezistenta, foarte rezistenta in timp, dar si la diferente de temperaturi.

De unde imi pot cumpara plita electrica ?

Cele mai multe oferte pentru plitele electrice le poti gasi in mediul online, aici este si locul din care tot mai multi consumatori prefera sa isi faca cumparaturile, datorita rapiditatii, comoditatii, dar si a varietatii ofertei. In acest sens, iti poti cumpara plita electrica incorporabile online de la magazinul Badabum.ro, acesta este un magazin specializat in vanzarea de produse electronice si electrocasnice, la care poti sa gasesti o gama variata de produse din categoria plitelor electrice, ce iti permite sa alegi foarte rapid articolul dorit, la cele mai mici preturi. In acesta categorie de produse, vei gasi atat modele de plite electrice simple cu suprafata vitroceramica, dar si plite electrice cu un sistem de inductie. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

cristian craciun 
Membru din: 16 May 2014 11:15:47

Despre autor:

Articole publicate: 18
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10