Oferte speciale la PetPal.ro la toata gama de mancare pentru caini Oferte speciale la PetPal.ro la toata gama de mancare pentru caini
Rated 4/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Incearca acum hrana uscata pentru caini de la PetPal si profita de ofertele speciale la anumiti producatori de mancare pentru caini.Gama de mancare de la pet shop-ul PetPal este ideala daca doresti sa ii pastrezi o stare de spirit buna cainelui tau. Majoritatea dintre noi au auzit despre diferite branduri de mancaruri pentru caini precum Royal Canin, Purina, Orijen etc. Gama de hrana pentru caini Purina intra in categoria Premium si este ideala p
Publicat pe 23 Aug 2013 15:54:17 de florindobre90
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
8.
0


Incearca acum hrana uscata pentru caini de la PetPal si profita de ofertele speciale la anumiti producatori de mancare pentru caini.

Gama de mancare de la pet shop-ul PetPal este ideala daca doresti sa ii pastrezi o stare de spirit buna cainelui tau.

Majoritatea dintre noi au auzit despre diferite branduri de mancaruri pentru caini precum Royal Canin, Purina, Orijen etc.

Mancare de cainiGama de hrana pentru caini Purina intra in categoria Premium si este ideala pentru majoritatea cainilor, iar pretul este destul de bun, majoritatea alegand acest tip de hrana caini din acest considerent.
Despre mancarea pentru caini Orijen nu prea au auzit foarte multi, discutii despre acest tip de hrana, avand loc doar pe anumite forumuri de specialitate. Acest tip de mancare de caini a fost introdusa in Romania si este cunoscuta ca si hrana "biologic apropiata". Pentru cei care nu stiu ce inseamna asta PetPal va ofera urmatoarele informatii despre hrana caini Orijen. Mancarea pentru caini Orijen are un aport echilibrat, cu carne adevarata de peste, curcan si pui, spre deosebire de celelalte mancaruri traditionale care contin cereale si proteine vegetale care nu sunt chiar atat de indicate in alimentatia unui caine.

Majoritatea crescatorilor de caini care folosesc mancarea de caini Orijen au numai pareri bune legate de acest producator. Desi unii cred ca pretul este putin ridicat, acest tip de mancare va imbunatati digestia cainelui dumneavoastra.
Inainte de a achizitiona un anumit tip de mancare pentru caini tineti cont de varsta, talie si rasa cainelui dumneavoastra. Acesta este un aspect foarte important daca va doriti o alimentatie sanatoasa pentru cainele dumneavoastra!
Daca vreti sa gasiti mai multe tipuri de mancare pentru caini va invitam sa intrati pe pet shop-ul online PetPal. Acolo veti gasi orice tip de mancare pentru caini doriti la preturi accesibile pentru oricine.
Pet shop PetPal
  • Str. Laborator nr. 136, Bl. S31,
    Sc. A1, Sector 3, Bucuresti
  • 0726 738 725
  • contact@petpal.ro

Acorda o nota acestui articol:
8
,0


Recomandari:


Despre autor:

Dobre Florin 
Membru din: 13 Nov 2012 13:02:19

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10