OSF Global Services si Organizatia Salvati Copiii colaboreaza pentru organizarea de activitati after school pentru copiii defavorizati OSF Global Services si Organizatia Salvati Copiii colaboreaza pentru organizarea de activitati after school pentru copiii defavorizati
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bucuresti, 19 februarie 2014 –  OSF Global Services impreuna cu Asociatia Salvati Copiii Iasi organizeaza un program after-school pentru copiii fara posibilitati materiale. Prin acest program, organizatorii isi propun sa  imbunatateasca rezultatele copiilor la invatatura si sa lupte importiva abandonului scolar. Timp de 4 zile pe saptamana 15 copii din clasele 0-VIII provenind din unul dintre cele mai sarace cartiere din Iasi,
Publicat pe 20 Feb 2014 08:41:03 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bucuresti, 19 februarie 2014  OSF Global Services impreuna cu Asociatia Salvati Copiii Iasi organizeaza un program after-school pentru copiii fara posibilitati materiale. Prin acest program, organizatorii isi propun sa  imbunatateasca rezultatele copiilor la invatatura si sa lupte importiva abandonului scolar.

Timp de 4 zile pe saptamana 15 copii din clasele 0-VIII provenind din unul dintre cele mai sarace cartiere din Iasi, Dallas, beneficiaza de un program after-school organizat de OSF Global Services in parteneriat cu Asociatia Salvati Copiii Iasi.

Dat fiind nivelul material si educational redus al mediului in care traiesc, acestia au posibilitati limitate de petrecere constructiva a timpului liber si de a avea un program de studiu normal, ceea ce le afecteaza rezultatele scolare. De cele mai multe ori, in lipsa unei indrumari, copiii risca sa ramana corigenti sau chiar repetenti.

De asemenea, lipsa utilitatilor in zona in care traiesc, cum ar fi energia electrica, apa potabila, incalzirea centralizata, le ingreuneaza existenta si fac imposibila continuarea activitatilor scolare dupa lasarea intunericului, mai ales pe timp de iarna.

Prin programul after-school finantat de OSF Global Services in colaborare cu Asociatia Salvati Copiii Iasi, acestora li se asigura masa de pranz si un spatiu curat si cald in care isi pot face temele, sub indrumarea unor lideri specializati. In plus, copiii participa la diverse activitati educative: lectura, vizionarea unor filme si desene animate potrivite varstei, activitati de lucru manual si jocuri interactive.

 Programul va continua si in semestrul al doilea, avand drept obiectiv principal sprijinirea copiilor din clasele gimnaziale in finalizarea cu rezultate bune a anului scolar in curs.

Prin aceste activitati, OSF Global Services incearca sa ofere un sprijin acelora pentru care educatia reprezinta singura sansa de a aspira la o viata mai buna.

 

Despre OSF Global Services:

OSF Global Services este o companie IT in plina expansiune, cu sediul in Quebec, Canada. Incepand cu anul 2003, OSF  Global Services ofera servicii de software development si consultanta IT prin intermediul birourilor sale din Statele Unite, Franta, Germania, UK, Italia, Romania si Ucraina. Compania se implica in fiecare an in proiecte de ajutorare a copiilor provenind din medii defavorizate prin sponsorizarea de tabere, activitati educative si prin donatii. Pentru mai multe informatii vizitati http://www.osf-global.com/company/corporate-social-responsibility

 

Despre Asociatia  Salvati Copiii Iasi:

Salvati Copiii România este o organizatie neguvernamentala, nationala, de utilitate publica, neimplicata politic sau religios, bazata pe activitatea voluntara a  membrilor sai. Misiunea Organizatiei Salvati Copiii este de a obtine progrese marcante privind modul în care copiii sunt tratati si de a produce schimbari imediate si de durata în viata acestora. Viziunea noastra este o lume în care fiecarui copil îi este respectat dreptul la viata, protectie, dezvoltare si participare. Salvati Copiii Iasi, s-a înfiintat în anul 1991 si a dezvoltat prin proiecte si programele sale miscarea de promovare si de aparare a Drepturilor Copilului la nivel local si regional. Organizatia Salvati Copiii  Iasi a cuprins în programele sale peste 100.000 de copii. Pentru mai multe detalii accesati http://www.salvaticopiii.ro

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adina Palade 
Membru din: 03 Oct 2013 13:32:50

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10