OSF Global Services a sponsorizat participarea a 17 copii in tabara „Vestul Salbatic” OSF Global Services a sponsorizat participarea a 17 copii in tabara  „Vestul Salbatic”
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bucuresti, Romania – 3 OCTOMBRIE 2013 – Acum ca vara s-a sfarsit, e timpul sa tragem linie si sa numaram zambetele aduse oamenilor din jurul nostru. Si anul acesta, OSF Global Services a demonstrat ca doreste si poate sa se implice activ in imbunatatirea mediului de viata al copiilor cu posibilitati reduse. Vara aceasta, incepand cu 20 iulie, timp de 7 zile s-a desfasurat la Rasnov tabara cu tematica „Vestul Salbatic” la care au partic
Publicat pe 03 Oct 2013 17:00:57 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bucuresti, Romania – 3 OCTOMBRIE 2013Acum ca vara s-a sfarsit, e timpul sa tragem linie si sa numaram zambetele aduse oamenilor din jurul nostru. Si anul acesta, OSF Global Services a demonstrat ca doreste si poate sa se implice activ in imbunatatirea mediului de viata al copiilor cu posibilitati reduse.

Vara aceasta, incepand cu 20 iulie, timp de 7 zile s-a desfasurat la Rasnov tabara cu tematica „Vestul Salbatic” la care au participat peste 90 de copii cu varste intre 13 – 15 ani din toate colturile tarii: Iasi, Dorohoi, Vaslui, Brasov, Bucuresti, Constanta, Medgidia. Tabara a fost organizata de Asociatia Purtatorii De Faclie, in cadrul programului “Tinerii Exploratori”, OSF Global Services sponsorizand participarea a 17 dintre copii.

A fost o experienta impresionanta pentru organizatori, dar si pentru echipa OSF Global Services care a avut ocazia sa-i cunoasca mai bine pe o parte dintre copii si povestile lor de viata. Pentru copii a insemnat dansuri, jocuri si voie buna, si, in cazul unora dintre ei, singura ocazie de a avea un loc al lor si de a se detasa de viata cotidiana. 

Activitatile au inclus drumetii pe munte, foc de tabara, jocuri in aer liber, ateliere de teatru si multe altele. Impartiti  in grupe mixte de cate 7 – 8, copiii au avut ocazia sa isi puna la incercare inventivitatea, prin participarea la jocuri tematice, ca cel desfasurat in ultima zi de tabara, „Cowboy-ii au talent cu carul”. Toate grupele au trebuit sa pregateasca cate o sceneta dupa un cuvant cheie primit. In plus, copiii cei mai talentati si-au demonstrat creativitatea pregatind diverse alte prezentari tematice.

 Tabara a fost un succes, la final copiii cerand sa se intoarca si anul viitor, in acelasi loc. «Cazarea fiind la corturi (cartitele si-au facut aparitia in multe locuri), au fost seri cand visam la patul meu de acasa. Insa pentru unii copii, faptul ca aveau unde sa doarma – locul lor, a fost ceva de vis... Au fost multe lucruri de invatat, atat pentru copii, cat si pentru lideri. Si am avut si sansa sa ii cunosc mai bine pe o parte dintre ei. Diversele activitati in echipa i-au invatat cat de important este sa fii altruist, si ca atunci cand este unitate sunt mai mari sanse de reusita. » marturiseste Ligia Stoicanu, Business Analyst in cadrul OSF Global Services si totodata unul dintre lideri.

 Orice copil are dreptul la o copilarie fericita, la prieteniile legate in jurul focului de tabara, la jocuri cat e ziua de lunga, la o viata fara griji. OSF Global Services s-a bucurat sa poata oferi aceasta experienta copiilor cu posibilitati materiale precare, ce nu ar fi avut alta sansa de a merge intr-o astfel de tabara. Ne vedem in 2014!

 Despre OSF Global Services:

OSF Global Services este o companie IT in plina expansiune, cu sediul in Quebec, Canada. Incepand cu anul 2003, OSF  Global Services ofera servicii de software development si consultanta IT prin intermediul birourilor sale din Statele Unite, Franta, Germania, UK, Italia, Romania si Ucraina. Compania se implica in fiecare an in proiecte de ajutorare a copiilor provenind din medii defavorizate prin sponsorizarea de tabere, activitati educative si prin donatii. Pentru mai multe informatii vizitati www.osf-global.com.

Despre Asociatia „Purtatorii de Faclie”:

Cu sediul in Anglia, Asociatia „Purtatorii de Faclie” face parte dintr-o comunitate mai mare,  Torchbearers International, care cuprinde 26 de centre crestine in toata lumea, printre care si Romania. Acestea ofera, pe langa reteaua de scoli biblice „Torchbearers”, programe specifice fiecarei tari, multe dintre ele adresate tinerilor.

Dintre ele amintim: tabere de schi, tabere de vara pe diferite tematici, curs de  supravietuire, tabara de mountain bike, cursuri de team building si de dezvoltare personala. Pentru mai multe informatii vizitati www.pdf.ro 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adina Palade 
Membru din: 03 Oct 2013 13:32:50

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10