O noua colectia de rochii elegante semnata de Best-Fashion O noua colectia de rochii elegante semnata de Best-Fashion
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Rochia in sine, a devenit in timp un simbol al elegantei si rafinamentului. Femeile, din cele mai vechi timpuri si pana astazi, poarta rochia ca un statement al feminitatii lor. Moda, in timp, a schimbat forma rochiei. Asa se face ca astazi putem alege intre rochiile elegante lungi, rochiile elegante scurte, rochii elegante midi, rochii elegante clos s.a.m.d. Doamnele si domnisoarele au de unde alege! Noi va recomandam noua colectie de
Publicat pe 28 Jul 2015 13:29:46 de VladimirA
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Rochia in sine, a devenit in timp un simbol al elegantei si rafinamentului. Femeile, din cele mai vechi timpuri si pana astazi, poarta rochia ca un statement al feminitatii lor.

Moda, in timp, a schimbat forma rochiei. Asa se face ca astazi putem alege intre rochiile elegante lungi, rochiile elegante scurte, rochii elegante midi, rochii elegante clos s.a.m.d. Doamnele si domnisoarele au de unde alege!

Noi va recomandam noua colectie de rochii elegante de la Best-Fashion- o colectie completa, in care, imposibil, sa  nu gasesti o rochie eleganta.

Colectia completa de rochii elegante

Dupa cum deja ne-a obsnuit, Best-Fashion este brandul care reuseste sa surprinda prin eleganta odata cu lansarea fiecarei colectii. Colectia de rochii elegante reuseste sa transmita intocmai filosofia de brand  a Best-Fashion.

Colectia de rochii elegante Best-Fashion cuprinde rochii elegante de zi, rochii elegante de seara, rochii elegante de club s.a.. Astfel, Best-Fashion ofera doamnelor si domnisoarelor, rochiile elegante potrivite oricarei ocazii, conjuncturi .

Rochii elegante de zi

Categoria de rochii elegante de zi cuprinde modele confectionate din materiale simple, de calitate, care ofera maximum de confort purtatoarei. Poti opta pentru rochiile elegante de zi cu mode floral, care fac ca aparitia ta sa fie in deplina armonie cu natura.

Rochii elegante de seara

Rochiile elegante de seara sunt ceva mai pretentioase! Modelele vin in culori intense si croieli, care pun in valoare silueta ingrijita si sex-appealul. Poti alege intre rochiile elegante de seara scurte si rochiile elegante de seara lungi- in functie de evenimentul la care alegi sa participi.

Rochiile elegante de club

Categoria rochiilor elegante de club este cea care schimba putin abordarea. Modelele sunt sexy, provocatoare, cu lungimi scurte si decolteuri generoase, totul insa in limita frumosului si bun-gust.

Oricare ar fi alegerea ta, fie ca iti cauti rochie de seara, de zi sau de club, intra pe www.best-fashion.com.ro si alege-o pe cea special creata pentru tine!

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adrian Vladimir 
Membru din: 17 Sep 2014 07:36:06

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10