Nu astepta pana in ultima zi pentru a merge la dentist Nu astepta pana in ultima zi pentru a merge la dentist
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Teama si frica ii fac pe multi oameni sa amane pana cand e prea tarziu mersul la dentist, dar toata lumea trebuie sa constientizeze ca prea multe amanari nu fac decat sa iti agraveze situatia si mai tare. Problemele dentare netratate la timp duc la riscuri mai mari pentru sanatatea personala, este mesajul pe care orice medic stomatolog il transmite pacientilor sai. Un medic bun este acela care va asculta si va ofera o consiliere detalia
Publicat pe 31 Jan 2014 14:02:57 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Teama si frica ii fac pe multi oameni sa amane pana cand e prea tarziu mersul la dentist, dar toata lumea trebuie sa constientizeze ca prea multe amanari nu fac decat sa iti agraveze situatia si mai tare. Problemele dentare netratate la timp duc la riscuri mai mari pentru sanatatea personala, este mesajul pe care orice medic stomatolog il transmite pacientilor sai.

Un medic bun este acela care va asculta si va ofera o consiliere detaliata, care va raspunde la fiecare intrebare cu calm si multa rabdare si va ofera un tratament individualizat profesional intr-o atmosfera relaxanta si personala.

Cabinetul Pasc Dental din Cluj-Napoca, deschis in anul 1993, a fost recent renovat pentru a oferi fiecarui pacient un mediu placut unde sa te simti relaxat si unde sa nu intri cu teama. Suntem mereu in pas cu tehnologia moderna si dispunem de aparate medicale de ultima generatie, ultramoderne si performante, care va vor asigura intreg confortul de care aveti nevoie pe perioada tratamentelor.

De asemenea, dispunem si de propriul laborator de radiologie dentara in Cluj, oferindu-le pacientilor nostri efectuarea de radiografii dentare de calitate si intr-un timp foarte scurt.

Echipa noastra de medici are un interes constant pentru educatia medicala de specialitate, lucru care a impus participarea la mai multe cursuri postuniversitare si congrese internationale. Suntem la curent cu cele mai noi metode de sterilizare si igiena in domeniul stomatologiei moderne. 

Serviciile noastre stomatologice sunt diverse, de la consultarea propriu-zisa si pana la tratamente de albire a dintilor, tratamente de estetica dentara, endodontie, parodontologie, ortodontie, proteica, stomatologie pediatrica, igiena sau profilaxie. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10