Noul site Cosmedica - comunicat de presa Noul site Cosmedica - comunicat de presa
Rated 5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Clinica de chirurgie plastica si reconstructiva Cosmedica din Baia Mare si-a relansat site-ul de prezentare intr-o noua forma mult mai usor de utilizat, depasind statutul de pagina de prezentare si devenind o sursa informativa foarte bogata din domeniul medicinei plastice si reconstructive. Pe noul website, potentialii clienti care doresc sa apeleze la interventii de chirurgie estetica si plastica, reparatorie sau tratamente non invazive, a
Publicat pe 28 Mar 2014 14:23:26 de Clinica Particulara Cosmedica
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Clinica de chirurgie plastica si reconstructiva Cosmedica din Baia Mare si-a relansat site-ul de prezentare intr-o noua forma mult mai usor de utilizat, depasind statutul de pagina de prezentare si devenind o sursa informativa foarte bogata din domeniul medicinei plastice si reconstructive.

Pe noul website, potentialii clienti care doresc sa apeleze la interventii de chirurgie estetica si plastica, reparatorie sau tratamente non invazive, au la dispozitie absolut toate informatiile necesare, sub forma de descrieri a fiecarei proceduri in parte, descrieri realizate de catre echipa medicala a clinicii.

cosmedica chirurgie estetica

In plus, persoanele interesate, pacientii sau potentialii pacienti care au nevoie de informatii suplimentare, personalizate in functie de problema cu care se confrunta, pot contacta echipa Cosmedica prin intermediul email-ului la care un medic din echipa clinicii revine cu lamuriri in cel mai scurt timp.

Pentru a raspunde feedback-ului primit de la un numar mare de potentiali clienti, Cosmedica.ro a fost relansat inclusiv in limbile italiana si engleza, avand un meniu intuitiv si un design elegant care sa puna in valoare ceea ce defineste cu adevarat clinica: frumusetea si simtul estetic.

Informatii utile oferite de www.Cosmedica.ro

Site-ul este impartit in sectiuni si subsectiuni de interes astfel incat informatia sa fie usor de accesat de catre utilizatori, fara ca acestia sa piarda timp pretios cautand ceea ce ii intereseaza intr-un volum foarte mare de informatie.

Echipa medicala de cxhirurgi plasticieni - in aceasta sectiune este prezentata intreaga echipa de medici si asistenti a clinicii, echipa pregatita la cel mai inalt nivel profesional si gata sa intervina pentru rezolvarea oricarui tip de problema ridicata de pacienti.

Servicii oferite - sectiune dedicata prezentarii tuturor serviciilor oferite de clinica pacientilor sai, impartita in categorii de chirurgie estetica, cosmedica medicala si medicina regenerativa, incepand cu consultul, continuand cu interventia in sine si durata de spitalizare in cazurile in care se impune acest lucru si terminand cu durata de recuperare post operatorie. In aceasta sectiune sunt prezentate toate tipurile de interventii, atat interventiile chirurgicale cat si interventiile minim invazive sau noninvazive.

Galerie video - pentru un plus de informatie adusa potentialilor pacienti, Cosmedica.ro contine inclusiv o galerie video in care sunt prezentate pe intelesul tuturor tehnicile folosite de catre echipa medicala la diferite proceduri. Sectiunea vine ca un bonus la volumul mare de informatie ce se gaseste pe site.

Chirurgie estetica preturi - aceasta sectiune prezinta potentialilor pacienti preturile informative pentru fiecare procedura in parte, pretul final putand fi stabilit numai impreuna cu unul dintre medicii clinicii Cosmedica in urma unui consult si in functie de complexitatea interventiei si de procedurile ce trebuie urmate.

Dr. Chirurg Mihai Chertif
SC CHE COSMEDICA SRL
www.cosmedica.ro
Tel:0753042234

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Estetica Cosmedica Clinica Particulara 
Membru din: 26 Mar 2014 15:12:50

Despre autor:
Suntem o clinica particulara de chirurgie plastica si estetica, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Datorita experientei si tehnologiei de care dispunem, in in Romania se pot efectua acum operatii accesibile doar in SUA si Europa. Cu un program non-stop, asiguram si serviciile de urgenta pentru orice pacient aflat in dificultate.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10