Noua serie Bizhub de la Konica Minolta Noua serie Bizhub de la Konica Minolta
Rated 3.625/5 bazat pe 4 voturi
Product description: Echipamentele de birou Konica Minolta prezinta un real avantaj, datorita faptului ca au un consum foarte redus de energie. Valoarea TEC reprezinta consumul de energie standard, saptamanal al unui produs electric, calculat pentru o utilizare medie. Noile echipamente Konica Minolta  intra mult mai repede in sfera eco, reducand considerabil pierderile energetice, comparativ cu produsele anterioare. Avantajul eco ajuta la reducer
Publicat pe 03 Jun 2013 12:59:15 de ecopy.ro
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
7.
2


Echipamentele de birou Konica Minolta prezinta un real avantaj, datorita faptului ca au un consum foarte redus de energie. Valoarea TEC reprezinta consumul de energie standard, saptamanal al unui produs electric, calculat pentru o utilizare medie. Noile echipamente Konica Minolta  intra mult mai repede in sfera eco, reducand considerabil pierderile energetice, comparativ cu produsele anterioare.

Avantajul eco ajuta la reducerea costurilor de functionare, sprijina demersurile ecologice ale companiei Konica Minolta, al carei obiectiv principal este imbunatatirea continua a tehnologiei, pentru un consum de energie redus si o amprenta de carbon cat mai mica.

In ultimii ani, consumul de energie a continuat sa scada considerabil. Bizhub C452, echipamentul comercializat in prezent, foloseste mai putin de jumatate din energia necesara predecesorului sau, bizhub C450. Principalele motive pentru aceasta reducere dramatica a consumului de energie sunt tehnologia pe care tonerul Konica Minolta Simitri HD si tehnologia de fixare IH le au.

Totodata, C652 este mai rapid decat bizhub C450, diferenta facand-o viteza cele 20 pagini pe minut, folosind doar jumatate din energia acestuia. Astfel, consumul de energie poate fi redus la considerabil, in timp ce vitezele de imprimare vor continua sa creasca de la an la an.

Acorda o nota acestui articol:
7
,2


Recomandari:


Despre autor:

ecopy ecopy 
Membru din: 13 May 2013 15:36:21

Despre autor:
ecopy.ro este platforma online de comert electronic a companiei NS Copiers, ce iti ofera acces rapid la echipamente multifunctionale digitale alb-negru si color Konica Minolta, printr-o interfata user-friendly si un sistem sigur de comanda.

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10