Noi functionalitati ale platformei de facturare FirstCont Noi functionalitati ale platformei de facturare FirstCont
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In aceasta era digitalizata, performanta tranzactiilor Business to Business se traduce prin eficienta si promptitudinea interactiunilor dintre partenerii de afaceri. Platforma de facturare online FirstCont dezvoltata de Premia Software Solutions, este o solutie de business care urmareste sa ofere utilizatorului o gestiune financiara clara a afacerii sale, eficientizarea relatiilor B2B si un acces a datelor de pretutideni. Dedicata segmen
Publicat pe 01 Jul 2013 17:08:47 de P.FirstCont
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In aceasta era digitalizata, performanta tranzactiilor Business to Business se traduce prin eficienta si promptitudinea interactiunilor dintre partenerii de afaceri. Platforma de facturare online FirstCont dezvoltata de Premia Software Solutions, este o solutie de business care urmareste sa ofere utilizatorului o gestiune financiara clara a afacerii sale, eficientizarea relatiilor B2B si un acces a datelor de pretutideni.

Dedicata segmentului business, FirstCont sustine activitatea start-up-urilor, IMM-urilor, ONG-urilor , companiilor in expansiune prin oferirea unor solutii simple si eficiente de facturare si gestionare a datelor activitatii.

Odata cu 1 iulie, Premia Software Solutions lanseaza o noua versiune a platformei online FirstCont. Aceasta ofera posibilitatea gestionarii activitatii companiei in relatia cu furnizorii sai. Noua versiune ofera atat posibilitatea gestionarii documentelor receptionate de la furnizori, cat si a platilor efectuate, care impreuna cu gestionarea documentelor emise catre clienti si a incasarilor, ofera o imagine completa a fluxului financiar si logistic a intregii firme. Practic, noua versiune faciliteaza si ofera transparenta business-ului si a relatiei atat cu clientii, cat si cu furnizorii.

Atat pentru clienti cat si pentru furnizori poti gestiona informatii importante, cum ar fi: fise de clienti/furnizori, restante/intarzieri la plata, facturi/plati recurente, plata/incasare online si multe altele pe care va invitam sa le gasiti pe platforma FirstCont.

FirstCont permite crearea si emiterea de diverse documente cum ar fi: facturi, proforme, avize, chitante, ordine de plata, facturi recurente, cataloage de preturi, etc. Pentru o eficientizare a fluxurilor de lucru, fiecare document poate fi urmarit in ce stadiu se afla, avand un status pentru fiecare moment din flux: de exemplu pentru facturi avem: ciorna (document modificabil), emisa (document final), transmisa (factura trimisa la client), vazuta (factura vazuta de client), validata (factura validata de client), incasata total sau partial (factura poate fi incasata online).

Introducerea in noua versiune a functionalitatilor legate de documentele de la furnizor, reprezinta un avantaj pentru performanta si gestiunea firmei, beneficind de o evidenta clara a intregii activitati financiare. De asemenea, inregistrarea intrarilor pregateste versiunea viitoare in care vor fi integrate stocurile de marfuri, gestiuni, notele de receptie, rezervari virtuale, etc.

Intrucat FirstCont sustine mediul antreprenorial romanesc te invitam sa-ti creezi cont gratuit si vei beneficia de licenta gratuita pe viata.

Sursa: www.firstcont.ro

FirstCont este disponibil on-line la www.firstcont.ro si poate fi contactat la: 
Email: office@firstcont.ro, Tel: 0314 256 664, 
Adresa: Aleea Marius Emanoil Buteica nr. 18-20, Etaj 2, Sector 3, Bucuresti 031823

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

FirstCont Primul Meu Cont 
Membru din: 27 Mar 2013 09:03:26

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10