Modernizarea ascensoarelor - primordiala pentru siguranta oamenilor Modernizarea ascensoarelor - primordiala pentru siguranta oamenilor
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Stim cu totii ce se intampla daca un ascensor este dat in functiune fara o verificare in prealabila si autorizarea acestuia pentru a putea sa fie folosit. Se poate intampla o nenorocire, asa ca, e mai bine sa evitam acest lucru inainte. Cea mai buna solutie este sa apelam la o firma specializata in service ascensoare, intretinere ascensoare si intocmirea documentatiilor necesare pentru avizarea ascensoarelor. Elevator Expert Cluj pr
Publicat pe 07 Feb 2014 09:36:26 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Stim cu totii ce se intampla daca un ascensor este dat in functiune fara o verificare in prealabila si autorizarea acestuia pentru a putea sa fie folosit. Se poate intampla o nenorocire, asa ca, e mai bine sa evitam acest lucru inainte. Cea mai buna solutie este sa apelam la o firma specializata in service ascensoare, intretinere ascensoare si intocmirea documentatiilor necesare pentru avizarea ascensoarelor.

Elevator Expert Cluj prelungeste durata de viata a lifturilor aflate in proprietatea asociatiilor, a firmelor sau persoanelor fizice si dezvolta, modernizeaza intretine si autorizeaza sisteme de ridicare pentru persoane sau marfuri, platforme de transport persoane cu dizabilitati, platforme de transport marfa in Cluj.

Dispunem de propriul laborator autorizat de analize si incercari gradul II in constructii, un laborator modern, echipat cu sisteme de masurari si analize de ultima generatie. Laboratorul de Instalatii si Automatizari Electrice efectueaza masurari a rezistivitatii solului, masurarea rezistentei de dispersie, verificarea continuitatii legaturilor la ramificatii, masurarea tensiunilor de atingere si de pas, masurarea rezistentei de dispersie rezultante a conductorului de nul si verificarea transmiterii tensiunilor periculoase prin obiecte metalice lungi.

Incepand cu 2014, laboratorul va fi acreditat pentru acustica si vibratii, putand efectua urmatoarele masurari: nivelul de zgomot emis de catre motoarele si troliile de ascensoare sau alte instalatii de ridicat, masurarea vibratiilor emise de catre motoare, evaluarea izolarii acustice a cladirilor, determinarea nivelului de vibratii la masini si echipamente, masurarea parametrilor acustici pentru izolare la zgomot, masurarea si analiza in timp si frecventa a vibratiilor, respective zgomotelor.

Furnizam servicii de expertize tehnice la ascensoare si marfuri cu comanda interioara, cu comanda exclusiv exterioara, platforme (nacele) fixe sau deplasabile de persoane sau marfuri, platforme pentru persoane cu dizabilitati si expertize la stivuitoare si translatoare stivuitoare.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10