Modele noi de pantofi de dama online in magazinul Biashoes.ro Modele noi de pantofi de dama online in magazinul Biashoes.ro
Rated 0/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Pantofi de dama sunt modelele preferate de cele mai multe femei, acestea se pot potrivi in mai multe tipuri de activitati si chiar mai multor tipuri de tinute. Astfel, cu o pereche de pantofi te poti asorta atat cu o tinuta eleganta, specifica unui eveniment mai special, cat si cu o tinuta casual, pentru o simpla iesire in oras. In categoria pantofilor de dama putem identifica foarte multe modele care se diferentiaza in functie de tipul d
Publicat pe 18 Aug 2014 10:43:16 de cristi00
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Pantofi de dama sunt modelele preferate de cele mai multe femei, acestea se pot potrivi in mai multe tipuri de activitati si chiar mai multor tipuri de tinute. Astfel, cu o pereche de pantofi te poti asorta atat cu o tinuta eleganta, specifica unui eveniment mai special, cat si cu o tinuta casual, pentru o simpla iesire in oras.

In categoria pantofilor de dama putem identifica foarte multe modele care se diferentiaza in functie de tipul de toc subtire sau gros, in functie de dimensiunea tocului, ce poate varia intre 5 cm si 15 cm, dar si in functie de varful pantofului care poate fi ascutit, rotunjit sau decupat.

Cumpararea pantofilor de dama

Pentru cumpararea incalatamintei de dama, tendinta actuala este un care se indreapta spre cumparaturile online, datorita preturilor mici diponibile, dar si datorita gamei mult mai variata.

Biashoes.ro este un magazin online specializat in comercializarea de incaltaminte de dama de unde iti poti cumpara pantofi de dama la cel mai mic pret, aici vei intalni o gama sortimentala variata de pantofi de dama din care poti sa iti alegi mult mai usor articolul dorit. In plus, poti sa iti alegi o pereche de pantofi in ton cu tendintele actuale din moda din colectia de vara 2014, unde vei gasi modele de pantofi accesorizati si in culori specifice.

Colectia de vara Biashoes

Colectia de vara Biashoes.ro propune clientilor, pe langa modelele de pantofi de dama si o multime de modele de balerini sau de sandale cu toc sau cu talpa joasa, la preturi foarte atractive.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

cristian craciun 
Membru din: 16 May 2014 11:15:47

Despre autor:

Articole publicate: 18
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10