McDonald’s IT Europa a desemnat ACROM Romania drept unul dintre cei mai buni parteneri IT in 2014 McDonald’s IT Europa a desemnat ACROM Romania drept unul dintre cei mai buni parteneri IT in 2014
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bucuresti, 12 decembrie 2014 – ACROM, companie romaneasca cu o experienta de peste 10 ani in furnizarea de servicii de integrare de sisteme si servicii IT profesionale, a fost desemnat drept Partenerul Anului de catre McDonald’s IT Europa. Titlul a fost atribuit in cadrul unui eveniment privat, desfasurat la Londra in luna octombrie. Cu aceasta ocazie, McDonald’s IT Europa a recunoscut realizarile deosebite ale ACROM, companie ce furnizeaza
Publicat pe 22 Dec 2014 15:28:21 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bucuresti, 12 decembrie 2014 – ACROM, companie romaneasca cu o experienta de peste 10 ani in furnizarea de servicii de integrare de sisteme si servicii IT profesionale, a fost desemnat drept Partenerul Anului de catre McDonald’s IT Europa. Titlul a fost atribuit in cadrul unui eveniment privat, desfasurat la Londra in luna octombrie. Cu aceasta ocazie, McDonald’s IT Europa a recunoscut realizarile deosebite ale ACROM, companie ce furnizeaza servicii pentru toate cele 38 de piete europene unde McDonald’s este prezenta.

Din cei peste 50 de furnizori si parteneri ai McDonald’s, printre care unele dintre cele mai renumite nume din domeniul IT international, ACROM a fost singura companie nominalizata simultan la mai multe categorii. Datorita implicarii, expertizei, suportului profesionist si calitatii serviciilor oferite, compania ACROM a fost desemnata Partenerul Anului de catre McDonald’s IT Europa, primind marele premiu – CIO Award 2014.

Compania ACROM a colaborat indeaproape cu McDonald’s IT Europa si cu reprezentantii nostri din toate tarile europene unde suntem prezenti, dovedind competente excelente si o buna cunoastere a ariei noastre de servicii. Ii apreciem pentru nivelul ridicat de expertiza si calitate a serviciilor. Ca partener de incredere al McDonald’s, contributia si suportul furnizat de ACROM in decursul anilor a determinat nominalizarea lor la multiple categorii, motiv pentru care sunt castigatorii deplini ai premiului CIO Award 2014.

Parteneriatul cu McDonald’s IT Europa, in cadrul caruia, pornind de la o simpla idee, ACROM a dezvoltat  solutii de Networking si Infrastructura de talie mondiala, a condus la obtinerea recunoasterii calitatii serviciilor ACROM atat de catre liderii IT globali, cat si de catre  McDonald’s Europa. Solutiile ACROM au fost rapid adoptate in intreaga Europa, demarandu-se proiecte pilot si in SUA si Japonia – un exemplu clar al leadership-ului european in domeniul IT si al excelentei in ce priveste colaborarea pentru dezvoltarea solutiilor tehnice globale a declarat Anna Warren – Head of Sourcing in McDonald’s Europe IT.

Parteneriatul dintre ACROM si McDonald’s Europa numara multiple proiecte de succes si servicii IT, precum networking si securitate, virtualizare, data management, design si arhitectura WLAN, integrare de aplicatii complexe ale afacerii, si nu numai. „Este cea mai importanta recunoastere pe care compania ACROM a obtinut-o in piata internationala si care incununeaza multi ani de parteneriat de succes cu McDonald’s IT Europa. Este apogeul activitatii noastre de pana acum, dar, in acelasi timp, este un nou punct de plecare spre o dezvoltare a ACROM in parametri superiori si la un alt nivel” declara Alen Anghel, director general ACROM.

***

Pentru intrebari si informatii de presa, va rugam sa ne contactati:

Emilia CHIONCEL

Business Development Consultant

emilia.chioncel@acrom.ro

www.acrom.ro

tel: +4 0729 955 345


Despre Acrom - www.acrom.ro

ACROM este o companie romaneasca de servicii IT profesionale care ofera solutii IT, servicii de outsourcing si integrare de sisteme IT atat pentru clienti din Romania, cat si pentru cei din spatiul european. Prezenta pe piata din 2004, ACROM gestioneaza intregul spectru de servicii IT, de la concept, faza de proiectare, implementare si configurare, la punere in functiune, administrare si asistenta tehnica. ACROM este marca inregistrata a Antech Consulting SRL.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adina Palade 
Membru din: 03 Oct 2013 13:32:50

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10