Maine deschidem portile Expo Pescuit pur si simplu (19 – 22 martie 2015, Bucuresti) Maine deschidem portile Expo Pescuit pur si simplu (19 – 22 martie 2015, Bucuresti)
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Maine, 19 martie 2015, in Piata Constitutiei, incepe editia a XV-a a celui mai mare targ de pescuit si vanatoare din Romania, Expo Pescuit pur si simplu. Editia de primavara a targului va fi cel mai bun prilej pentru pescarii cu experienta, dar si pentru cei aflati la inceput de drum, sa  testeze si sa aleaga dintre miile de scule de pescuit oferite de cele mai importante si apreciate companii din domeniu: EnergoFish, Mim Team, Norm
Publicat pe 27 Mar 2015 08:53:15 de picnicmedia
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Maine, 19 martie 2015, in Piata Constitutiei, incepe editia a XV-a a celui mai mare targ de pescuit si vanatoare din Romania, Expo Pescuit pur si simplu.

Editia de primavara a targului va fi cel mai bun prilej pentru pescarii cu experienta, dar si pentru cei aflati la inceput de drum, sa  testeze si sa aleaga dintre miile de scule de pescuit oferite de cele mai importante si apreciate companii din domeniu: EnergoFish, Mim Team, Normark/Total Fishing, Peapa.ro, Abrevis, Senzor, Fiskars, Mille Maistro, Pepe Carp Baits, Fisela, Barcuta.ro, Carping Club, Relax Spinning, Carp Discount, si multi altii.

Dintre noutati mentionam ca in standul EnergoFish se vor oferi, in premiera, produsele Nash Tackle, una dintre cele mai emblematice marci dedicate pescarilor de crap.

Standul MIM TEAM va intampina pescarii cu noutatile 2015, cu teste si demonstratii la piscina special amenajata, cu recomandari si cu prezentari ale celor mai ravnite marci: Ownner, Sakura, D.A.M., SERT, etc.

Relax Spinning Expert va prezenta, in premiera, un nou fir textil util pentru somn, iar Abrevis Fishing va aduce o gama larga de scule si naluci pentru rapitori.

In premiera, pasionatii de vanatoare si tir isi vor putea testa indemanarea si imbunatati calitatile de ochitori la simulatorul performant pentru trageri oferit de Clubul Roman de Tir Sportiv. Echipamentul este cel mai performant model de uz civil si are mai multe tipuri de simulari – tir sportiv la talere, tir sportiv cu pistolul, vanatoare, dar si trageri in scenariu western.

Ca la fiecare editie, Neumarkt, berea ce sustine pescuitul romanesc, va oferi bautura cu gust puternic si amarui si va pune la bataie multe alte premii surpriza.

Vizitatorii vor avea ocazia sa participe si la tombola targului, unde se vor castiga scule, accesorii de pescuit si momeli.

Programul de vizitare al expozitiei va fi intre orele 10 si 18. Pretul biletului este de 10 lei, printre putinele lucruri care si-au pastrat valoarea din 2009. Copiii sub 12 ani vor avea acces gratuit.

Evenimentul este organizat de revista Pescuit pur si simplu, revista numarul 1 de pescuit din Romania si Clear Fishing, dezvoltator roman de aplicatii internationale pentru pescuit.

Pentru mai multe detalii despre Expo Pescuit pur si simplu, va rugam sa accesati www.expoaventuri.ro

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Elena Vasilache 
Membru din: 27 Feb 2014 14:40:32

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10