Mai este o saptamana pana la Expo Pescuit pur si simplu, editia a XV-a Mai este o saptamana pana la Expo Pescuit pur si simplu, editia a XV-a
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Asteptarea pescarilor se apropie de sfarsit: intr-o saptamana, in Piata Constitutiei din Bucuresti, cel mai mare targ de pescuit si vanatoare, Expo Pescuit pur si simplu va da startul noului sezon de pescuit. 20.000 de pescari sunt asteptati, in perioada 19 – 22 martie 2015,  sa treaca pragul celei mai longevive expozitii de profil. Piata Constitutiei din Capitala se va umple de freamatul, entuziasmul si povestile traite de pasionatii
Publicat pe 27 Mar 2015 08:20:53 de picnicmedia
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Asteptarea pescarilor se apropie de sfarsit: intr-o saptamana, in Piata Constitutiei din Bucuresti, cel mai mare targ de pescuit si vanatoare, Expo Pescuit pur si simplu va da startul noului sezon de pescuit.

20.000 de pescari sunt asteptati, in perioada 19 – 22 martie 2015,  sa treaca pragul celei mai longevive expozitii de profil. Piata Constitutiei din Capitala se va umple de freamatul, entuziasmul si povestile traite de pasionatii acestui sport.

In cele 4 zile vor fi lansate noutatile sezonului 2015, iar animatiile, distractia si demonstratiile sustinute de campioni si consultanti vor completa meniul principal al targului.

Peste 40 de expozanti importanti vor oferi sute de mii de scule si articole purtand cele mai ravnite marci de pescuit: Shimano, EnergoTeam, Lamiglas, Maver, Fox, Salmo, Sufix, Jaxon, JRC, Rapala, Haldorado, Owner, PB Products, Navitas, Benzar, Sakura, Sebile, Ashima, Dynamite Baits, Carping, Sticky Baits, Cormoran, Daiwa, Big Hammer, NGT, Gamakatsu, Maver Carp UK, Lake Fork, Carp Zoom, River2Sea, Korda, Cralusso, Sportex, PB Products,  CPK Baits, Mivardi etc.

Conform traditiei, vizitatorii vor avea posibilitatea sa participe la tombola targului special organizata pentru ei, unde pot castiga scule, accesorii de pescuit si momeli.

La Expo Pescuit pur si simplu cele mai cunoscute firme de pescuit si vanatoare isi vor impartasi din secrete: Energofish, Mim Team, Normark/Total Fishing, Peapa.ro, Abrevis, Senzor, Fiskars, Mille Maistro, Pepe Carp Baits, Fisela, Barcuta.ro, Carping Club, Relax Spinning, Carp Discount, si multi altii.

Programul de vizitare va fi intre orele 10:00 si 18:00, iar pretul biletului va fi de 10 lei, printre putinele lucruri care si-au pastrat pretul si valoarea din 2009. Copiii sub 12 ani au acces gratuit.

Evenimentul este organizat de revista Pescuit pur si simplu, revista numarul 1 de pescuit din Romania si Clear Fishing, dezvoltator roman de aplicatii internationale pentru pescuit.

Pentru mai multe detalii despre Expo Pescuit pur si simplu, va rugam sa ne contactati:

 

Andreea Papureanu

Director Eveniment

Expo Aventuri la pescuit si vanatoare

E-mail – andreea.papureanu@picnicmedia.ro

www.expoaventuri.ro

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Elena Vasilache 
Membru din: 27 Feb 2014 14:40:32

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10