Magia cremei universale Egyptian Magic Magia cremei universale Egyptian Magic
Rated 5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Suntem consumatori de cosmetice - creme care mai de care, care promit beneficii uimitoare, tinerete fara batranete si zambete largi. Adevarul este ca niciuna dintre cremele din comert, care vin la preturi pe masura promisiunilor, nu reusesc sa ne ofere rezultatele dorite. Crema universala Egyptian Magic este cea care depaseste tiparele cremelor traditionale. Fiind 100% bio, crema universala Egyptian Magic este in topul preferintelor maril
Publicat pe 18 Mar 2015 15:55:50 de VladimirA
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Crema universala Egyptian Magic oferita de Biovoice.roSuntem consumatori de cosmetice - creme care mai de care, care promit beneficii uimitoare, tinerete fara batranete si zambete largi. Adevarul este ca niciuna dintre cremele din comert, care vin la preturi pe masura promisiunilor, nu reusesc sa ne ofere rezultatele dorite.

Crema universala Egyptian Magic este cea care depaseste tiparele cremelor traditionale. Fiind 100% bio, crema universala Egyptian Magic este in topul preferintelor marilor celebritati de la Hollywood si al specialistilor in dermatologie.

Beneficiile cremei universale Egyptian Magic

Crema universala Egyptian Magic este o crema care are la baza o compozitie 100% bio, formata din 6 ingrediente care se combina in armonie - ulei de masline, ceara de albine, miere, polen de albine, laptisor de matca si propolis.

Crema universala Egyptian Magic poate fi folosita de oricine, de la bebelusi la adulti. Chiar si persoanele cu piele foarte sensibila pot folosi crema universala Egyptian Magic, aceasta fiind blanda cu tenul nostru, lasandu-l fin si revigorat. Crema universala Egyptian Magic oferita de Biovoice.ro nu contine parfum, conservanti, chimicale sau toxine sin u este niciodata testate pe animale.

Pe langa efectul de hidratare in profunzime pe care il are crema Egyptian Magic asupra fetei si corpului nostru, aceasta este o crema cu intrebuintari multiple.  Crema universala Egyptian Magic este apreciata si ca balsam natural pentru par si produs de coafare. De asemenea, se foloseste si ca crema hidratanta pentru buze uscate si piele crapata.

Chiar si domnii se bucura de beneficiile cremei universale Egyptian Magic, acestia folosind-o drept balsam dupa barbierit, pentru calmarea pielii.

De beneficiile multiple ale cremei universale Egyptian Magic va puteti bucura si dumneavoastra intrand pe Biovoice.ro. Biovoice este un magazin online, care promoveaza produsele 100% bio. Aici veti gasi, printre multe altele, si crema universala Egyptian Magic la un pret pe care pur si simplu nu-l puteti refuza.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adrian Vladimir 
Membru din: 17 Sep 2014 07:36:06

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10