Magazinul online Boutique Wedding a redus din nou pretul la invitatiile de nunta Magazinul online Boutique Wedding a redus din nou pretul la invitatiile de nunta
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Invitatia este prima impresie a oaspetilor despre stilul nuntii tale. Odata cu prezentarea locatiei, a momentului zilei, invitatia de nunta si mai precis tematica ei trebuie sa reflecte stilul nuntii. Ar trebuie sa stiti deja tematica nuntii, clasica, eleganta sau moderna, înainte sa începeti sa va uitati dupa invitatii, astfel încât sa alegeti un stil de invitatie de nunta care loveste în aceeasi nota cu nunta. Culoarea unei invitatii
Publicat pe 24 Jun 2014 13:22:36 de paulcatalin556
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Invitatia este prima impresie a oaspetilor despre stilul nuntii tale. Odata cu prezentarea locatiei, a momentului zilei, invitatia de nunta si mai precis tematica ei trebuie sa reflecte stilul nuntii. Ar trebuie sa stiti deja tematica nuntii, clasica, eleganta sau moderna, înainte sa începeti sa va uitati dupa invitatii, astfel încât sa alegeti un stil de invitatie de nunta care loveste în aceeasi nota cu nunta.

Culoarea unei invitatii de nunta

Gânditi-va si la culorile nuntii, poate doriti sa includeti si culorile si tematica nuntii în invitatiile de nunta. În timp ce fildesul, cremul sau cartonul alb, asociat cu un font negru sau auriu este alegerea clasics pentru invitatii de nunta formale, puteti, de asemenea, da o lumina invitatiillor dumneavostra cu fonturi colorate sau metalice. Pe Boutique Wedding cei interesati pot gasi modele de invitatii pentru nunta la preturi mici, comanda efectuandu-se online.

Forma si dimensiunea invitatiilor de nunta

Un card dreptunghiular este dimensiunea traditionala si forma unei invitatii de nunta. Dar puteti încerca si alte modele care pot transmite alte vibratii, nu trebuie sa ramâneti la cele traditionale. Nu trebuie sa retineti decât ca daca iesiti din dimensiunile standard ale unui plic, veti plati mai mult la posta.

Asigurati-va ca acestea sunt lizibile

Când va gânditi la culori si modele, nu uitati de text. Informatiile pe care le puneti pe invitatie trebuie sa fie lizibile. Acesta este adevaratul motiv pentru care le trimiteti. Galbenul si culorile pastelate sunt culorile dure de citit, asa ca daca le alegeti, asigurati-va ca fundalul este în contrast. De asemenea, nu alegeti fonturi greu de citit.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Catalin Paul 
Membru din: 23 Jun 2014 09:17:56

Despre autor:

Articole publicate: 4
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10