Magazinul de haine online B-mall.ro prezinta colectia pentru acest sezon Magazinul de haine online B-mall.ro prezinta colectia pentru acest sezon
Rated 4.165/5 bazat pe 6 voturi
Product description: B-mall este magazinul de haine online cu cele mai multe branduri disponibile in acest moment in Romania.Colectiile impresionante de la designeri celebri precum Calvin Klein, Marc Jacobs, Lacoste, Fossil, Diesel s.a.m.d, cu siguranta, iti vor lasa o impresie si o imagine placuta asupra magazinului de haine online de firma, Boutique Mall. Cum sezonul cald si-a intrat in drepturi, ar trebuie sa ne gandim ce tinuta vom purta in acest sezon. Bine
Publicat pe 17 Jun 2013 12:49:11 de florindobre90
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
8.
3


B-mall este magazinul de haine online cu cele mai multe branduri disponibile in acest moment in Romania.

Colectiile impresionante de la designeri celebri precum Calvin Klein, Marc Jacobs, Lacoste, Fossil, Diesel s.a.m.d, cu siguranta, iti vor lasa o impresie si o imagine placuta asupra magazinului de haine online de firma, Boutique Mall. 

Cum sezonul cald si-a intrat in drepturi, ar trebuie sa ne gandim ce tinuta vom purta in acest sezon. Bineinteles, ca cei care doresc o tinuta aparte pentru sezonul acesta, vor apela la tinute si accesorii create de designeri celebri. Un ceas Fossil, o pereche de adidasi Lacoste, o curea Calvin Klein sunt produsele de pe magazinul de haine online B-mall.ro care sunt la moda in acest an.

Bineinteles ca B-mall acorda si avantaje clientilor. Pentru cei care isi creaza un cont pe site-ul B-mall, au acces la toate promotiile oferite de Boutique Mall, precum si la reducerile si alte oferte cu diferite ocazii.

Pentru a raspunde la intrebarile clientilor nostri la intrebarea, "Exista un catalog de produse B-mall?", vom spune ca nu exista asa ceva. Argumentul este simplu, deoarece dorim ca toti clientii sa aiba acces in timp real la produsele de pe magazinul de haine online de firma, Boutique Mall. Daca facem un exercitiu de imaginatie vom vedea ca a realiza un catalog de produse B-mall, ar arata precum o carte de telefoane.

Pentru a fi la curent cu reduceri, oferte, produse noi, produse disponibile nu ezitati sa va abonati la newsletter-ul B-mall.

Despre Boutique Mall
Boutique Mall este un magazin de haine online de firma dedicat barbatilor, femeilor si chiar copiilor. Pe B-mall vei gasi imbracaminte de firma, incaltaminte si accesorii create de designeri celebri precum Adidas, Lacoste, Calvin Klein, Marc Jacobs, Ray Ban, Fossil, Diesel si multi altii.

Acorda o nota acestui articol:
8
,3


Recomandari:


Despre autor:

Dobre Florin 
Membru din: 13 Nov 2012 13:02:19

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10