Magazinul CasasiBucataria.ro lanseaza “Preturi mici, nu Reduceri mari” Magazinul CasasiBucataria.ro lanseaza “Preturi mici, nu Reduceri mari”
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Marti 28.05.2013, magazinul online casasibucataria.ro lanseaza conceptul de “Preturi mici, nu Reduceri mari”, adica 3 zile de campanie promotionala pentru care au fost selectate o serie de electrocasnice incorporabile asupra carora s-a aplicat un adaos comercial foarte mic astfel incat sa poti opta pentru cel mai bun pret din piata. Marti, miercuri si joi, la orice ora din zi si din noapte se pot comanda hote telescopice, plite pe gaz
Publicat pe 29 May 2013 10:17:10 de pyramis
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Marti 28.05.2013, magazinul online casasibucataria.ro lanseaza conceptul de “Preturi mici, nu Reduceri mari”, adica 3 zile de campanie promotionala pentru care au fost selectate o serie de electrocasnice incorporabile asupra carora s-a aplicat un adaos comercial foarte mic astfel incat sa poti opta pentru cel mai bun pret din piata.

Marti, miercuri si joi, la orice ora din zi si din noapte se pot comanda hote telescopice, plite pe gaz si cuptoare electrice cu finisaj din inox si sticla neagra la preturi accesibile. Plata se poate efectua cu cardul sau ramburs. Produsele vor fi trimise cu ajutorul echipei noastre daca comanda se efectueaza din Bucuresti si cu ajutorul firmei de curierat pentru celelalte orase din tara.

Acest concept este in faza de testare, in functie de rezultate urmand a fi implementat pentru perioade mai lungi.

De la inceput, magazinul online casasibucataria.ro si-a propus sa ofere solutii viabile pe termen lung pentru redecorarea spatiului de locuit. De aceea a introdus rubrica “Produsul Saptamanii” care promoveaza un singur produs pe saptamana cu un discount major, care poate ajunge pana la 70% din valoarea produsului. In prima pagina a magazinului ruleaza alte patru produse cu preturi exclusive, adica mai mici decat in orice alt magazin, fizic sau online, produse care sunt schimbate o data la doua saptamani. Am implementat aceaste sectiuni ca urmare a feedback-ului primit de la vizitatorii nostri.

Magazinul online casasibucataria.ro este rezultatul pasiunii echipei noastre pentru casa si bucatarie. Ne dorim sa gasesti intr-un singur loc cele mai bune, eficiente si rezonabile produse din punct de vedere al pretului, design-ului, utilitatii, noutatii. Avem oameni bine pregatiti, capabili sa furnizeze informatiile tehnice necesare alegerii unui produs electrocasnic. Nu existam doar online, ci detinem un showroom la care poti veni sa vezi si sa testezi produsele, si un depozit care asigura disponibilitatea produselor in stoc si livrarea lor rapida.

Gama de produse comercializata prin intermediul acestui magazin este formata din: chiuvete inox, granit si compozit, hote telescopice, insula, decorative, plite pe gaz, pe inductie sau vitroceramice, cuptoare electrice si pe gaz, masini de spalat vase, combine frigorifice free standing sau incorporabile, vase de gatit din inox sau cu strat ceramic, minibucatarii, pachete de electrocasnice incorporabile.

Proiectul casasibucataria.ro este semnat de PYRAMIS Romania,  filiala a companiei multinationale PYRAMIS Metallourgia, care a investit peste 2 mil Euro in locatia din Otopeni, jud. Ilfov, str.Avram Iancu. Suprafata totala este de 4700mp din care 600mp showroom si birouri, 1500mp depozit. In cei 12 ani de existenta pe piata locala, Pyramis Romania a propus Solutia completa pentru utilarea bucatariei.

Pentru mai multe detalii, acceseaza  magazinul casasibucataria.ro

Mail: info@casasibucataria.ro

Tel: 0758.555.015

Showroom: Avram Iancu, 30, Otopeni.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

szini andrei 
Membru din: 27 May 2013 13:06:40

Despre autor:
Proiectul casasibucataria.ro este rezultatul pasiunii noastre pentru tot ceea ce tine de casa si, in special, de bucatarie. Ne dorim sa oferim intr-un singur loc cele mai bune, eficiente si rezonabile produse din punct de vedere al pretului, design-ului, utilitatii, noutatii. Sa devenim magazinul tau de suflet ori de câte ori ai nevoie de electrocasnice incorporabile, vase pentru gatit sanatos, de o idee noua si ieftina pentru redecorarea unui colt din casa si chiar de o reteta testata de Chef-ul nostru sau de noi. - See more at: http://www.casasibucataria.ro/despre-noi#sthash.aGTOCxbR.dpuf

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10