Lyoness Child & Family Foundation daruieste zâmbete copiilor Lyoness Child & Family Foundation daruieste zâmbete copiilor
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Sa cumparam si totodata sa facem fapte bune poate deveni mai mult decât o dorinta ipotetica, deoarece Lyoness ofera acum posibilitatea ca acest gând sa devina realitate. În acest sens, nu este necesar sa va deplasati la magazinul Outlet al unei organizatii caritabile, o astfel de solutie fiind posibila si prin cumparaturile obisnuite. Astfel, membrii Lyoness nu beneficiaza doar de bani înapoi si de avantajele de membru la fiecare cumparatura
Publicat pe 08 Apr 2013 10:06:17 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Sa cumparam si totodata sa facem fapte bune poate deveni mai mult decât o dorinta ipotetica, deoarece Lyoness ofera acum posibilitatea ca acest gând sa devina realitate. În acest sens, nu este necesar sa va deplasati la magazinul Outlet al unei organizatii caritabile, o astfel de solutie fiind posibila si prin cumparaturile obisnuite. Astfel, membrii Lyoness nu beneficiaza doar de bani înapoi si de avantajele de membru la fiecare cumparatura, ci sprijina si organizatiile caritabile finantate de Lyoness: Lyoness Child & Family Foundation (CFF), precum si Lyoness Greenfinity Foundation (GFF).

Lyoness Child & Family Foundation a fost înfiintata în luna mai 2008 ca organizatie non-profit. În calitate de fundatie caritabila si apolitica, organizatia sprijina si sustine copiii, tinerii si familiile aflate defavorizate din întreaga lume, în domeniul educational. De la înfiintarea sa si pâna în prezent, organizatia caritabila a reusit sa transpuna în practica peste 30 de proiecte caritabile, implementate în 18 tari, în colaborare cu partenerii de la nivel local. Din Africa de Sud pâna în Polonia si din SUA pâna în Filipine, Child & Family Foundation a dat dovada de implicare, prin numeroase activitatii educationale.

Un exemplu în acest sens, este cel mai nou proiect derulat în Qunu, Africa de Sud, în colaborare cu dr. Nelson Mandela. În aceasta localitate, fundatia a reconstruit din temelii No-Moscow Primary School, pentru a facilita accesul copiilor la educatie si la posibilitatea unui viitor mai bun. De asemenea, prin intermediul proiectului „Laptop-uri XO pentru Ecole Robespierre din Paris“, elevii din capitala Frantei beneficiaza de acces la un nou instrument de e-Learning. În Uromi, Nigeria, CFF ofera suport la renovarea Lyoness Foundation Holy Trinity School, iar în Parajuru, Brazilia, Child & Family Foundation sustine un proiect destinat emanciparii femeilor prin care tinerele somere beneficiaza de cursuri de formare în domeniul croitoriei. În prezent, fundatia desfasoara numeroase astfel de proiecte, în întreaga lume.

Mai mult decât atât, Lyoness Greenfinity Foundation sustine dezvoltarea durabila a mediului înconjurator, si realizeaza la nivel mondial proiecte destinate protectiei climei, promovând totodata valorificarea energiei regenerabile. În acest sens, Lyoness si-a asumat aceasta responsabilitate, motiv pentru care în cadrul companiei a fost elaborata o strategie pe termen lung privind protectia climei, pentru îmbunatatirea ecologica a proceselor interne. În acest scop, Lyoness a realizat în colaborare cu Universitatea Politehnica din Graz un calculator pentru a afla valorile amprentelor ecologice, destinat înregistrarii si evaluarii tuturor efectelor produse de companie asupra mediului. În plus fata de cele prezentate, se afla în curs de derulare proiecte si în Honduras, Filipine si Austria.

 

Toate activitatile derulate de Lyoness Child & Family Foundation si de Lyoness Greenfinity Foundation sunt finantate prin intermediul cumparaturilor realizate de membrii Lyoness. Asadar, chiar dumneavoastra faceti un bine atunci când mergeti la cumparaturi.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Seo Lyoness 
Membru din: 14 Mar 2013 13:45:33

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10