Lyoness – comunitatea de cumparatori Lyoness – comunitatea de cumparatori
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Banii înapoi la fiecare cumparatura - este exact avantajul – garantat de comunitatea de cumparatori Lyoness. Acest concept are mare succes atât în rândul celor 29.000 de parteneri comerciali din sectorul comertului si al serviciilor, în rândul celor aproximativ 2,6 milioane de membrii,  la nivel mondial. Înca de la înfiintare, compania Lyoness ofera  membrilor sai, constituiti în comunitatea de cumparatori, posibilitatea d
Publicat pe 28 Mar 2013 18:06:51 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Banii înapoi la fiecare cumparatura - este exact avantajul – garantat de comunitatea de cumparatori Lyoness. Acest concept are mare succes atât în rândul celor 29.000 de parteneri comerciali din sectorul comertului si al serviciilor, în rândul celor aproximativ 2,6 milioane de membrii,  la nivel mondial.

Înca de la înfiintare, compania Lyoness ofera  membrilor sai, constituiti în comunitatea de cumparatori, posibilitatea de a face cumparaturi la partenerii comerciali,  primind beneficii speciale: pentru fiecare cumparatura facuta prin Lyoness, primiti bani înapoi (Cashback). În functie de partenerul comercial, aceasta suma Cashback poate  varia cu pâna la 2% din valoarea cumparaturii.

Statutul de membru Lyoness este gratuit.

Avantajele Lyoness

Principiul “bani înapoi la fiecare cumparatura” functioneaza foarte simplu – devii gratuit membru pe www.lyoness.com si poti folosi apoi numeroasele avantaje Lyoness la cumparaturile facute la partenerii comerciali, prin oricare din cele patru modalitati diferite de cumparaturi: Cashback Card, Mobile Cashback via Smartphone, bonuri valorice originale/Gift Carduri si Online Shopping. Daca membrul a adunat în acest mod, o anumita suma din Cashback, atunci suma respectiva se va vira în contul sau privat bancar.

Cumparaturile cu Lyoness sunt posibile deja pe fiecare continent. În 30 de tari europene, în SUA, Canada, Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Africa de Sud precum si în Hong Kong, Macao, Thailanda, Australia si  Filipine, Lyoness lucreaza activ la extinderea si dezvoltarea posibilitatilor de cumparare pentru membrii sai.


Faceti cumparaturi si concomitent faceti un bine

Fundatiile Lyoness reprezinta o componenta fixa a structurii companiei. Un procent din valoarea fiecarei cumparaturi, efectuate prin Lyoness, este directionata automat catre Child & Family Foundation si catre Greenfinity Foundation. Aceste fonduri generate prin cumparaturi vor fi utilizate exclusiv pentru realizarea proiectelor sociale, educationale si de protectie a mediului. 

Lista completa cu  proiectele realizate si cu cele în curs de derulare ale Child & Family Foundation este remarcabila  si poate fi consultata de catre toti cei interesati, pe www.lyoness-CFF.org. În topul proiectelor în desfasurare, se numara construirea unei scoli primare, în colaborare cu Nelson Mandela si familia acestuia. În Qunu, localitatea de nastere a laureatului Premiului Nobel pentru pace si fostul presedinte al Africii de Sud, fundatia Lyoness si-a stabilit ca obiectiv sa construiasca o noua cladire scolara, cu sapte sali de clasa si o biblioteca prin intermediul careia sa poata oferi copiilor, posibilitatea de a avea acces la educatie si sansa unei vieti mai bune. 

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Seo Lyoness 
Membru din: 14 Mar 2013 13:45:33

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10