Love|Work devine great|Co. Love|Work devine great|Co.
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description:        Inspire Business celebreaza si anul acesta pasiunea pentru munca printr-un nou concept, o noua identitate dar aceeasi dedicare pentru munca. Pentru ca orice proiect sau afacere are nevoie  de o schimbare pentru a se dezvolta si noi am schimbat numele cartii de colectie din Love|Work in great|Co. Astfel, multinationale si companii romanesti de succes sunt mai pregatite ca niciodata sa iti vorbeasca despre cea mai de
Publicat pe 30 Jan 2013 13:44:58 de Inspire Group
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


       Inspire Business celebreaza si anul acesta pasiunea pentru munca printr-un nou concept, o noua identitate dar aceeasi dedicare pentru munca. Pentru ca orice proiect sau afacere are nevoie  de o schimbare pentru a se dezvolta si noi am schimbat numele cartii de colectie din Love|Work in great|Co. Astfel, multinationale si companii romanesti de succes sunt mai pregatite ca niciodata sa iti vorbeasca despre cea mai de pret resursa a lor – resursa umana.   

           great|Co. permite oricarui cititor sa patrunda in culisele companiilor, sa le cunoasca valorile si sa descopere oamenii din spatele brandurilor, cei care dau viata produselor companiei. Lansarea va avea loc pe 7 martie 2013, in cadrul unei gale speciale.

           Companiile au acum oportunitatea de a arata cum pasiunea pentru munca este cel mai puternic stimul pentru dezvoltarea deopotriva a angajatilor si a companiei. Profilul de companie cuprinde testimoniale ale angajatilor si managerilor, imagini reprezentative, experiente despre mediul de lucru de zi cu zi, despre spiritul de echipa si cultura lor organizationala. Conceptul cartii pune sub influenta oamenilor cele mai importante reusite si performante atinse de companii.

           Inspire Business, prin proiectele initiate, doreste sa promoveze nu doar imaginea si brandul de companie al partenerilor, ci si oamenii, valorile si credintele acestora.

Va invitam sa descoperiti editiile trecute ale cartii pe site-ul greatco.inspirebusiness.ro, de unde veti putea comanda si aceasta editie de great|Co.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la office@inspirebusiness.ro sau la telefon 0724. 433. 667.

***

Inspire Business este o companie creativa si inspirationala, recunoscuta pe piata din Romania pentru implementarea proiectelor educationale, de publicitate, strategie si publishing. Suntem cei care aduc conceptul de promovare la un alt nivel, ce depaseste mediul conventional. Promovam nu doar imaginea si brandul de companie al partenerilor nostri, ci si oamenii, valorile si credintele acestora. Compania Inspire Business este cunoscuta prin proiecte dedicate celor doua target-uri: corporate si young.

 

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Georgiana Hutanu 
Membru din: 29 Jan 2013 16:38:28

Despre autor:
Inspire Group este o companie creativa si inspirationala, recunoscuta pe piata din Romania pentru implementarea proiectelor educationale, de publicitate, strategie si publishing. Suntem cei care aduc conceptul de promovare la un alt nivel, ce depaseste mediul conventional. Promovam nu doar imaginea si brandul de companie al partenerilor nostri, ci si oamenii, valorile si credintele acestora. Compania Inspire Group este cunoscuta prin proiecte dedicate celor doua target-uri: corporate si young.

Articole publicate: 6
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10