Litigii si conflicte rezolvate prin firma de mediatori cu experienta Litigii si conflicte rezolvate prin firma de mediatori cu experienta
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Relatiile familiale sunt intotdeauna puse intr-o situatie complicata atunci cand exista o suma de bani la mijloc ce trebuie impartita. Apar conflictele, litigiile, certurile si neintelegerile, ceea ce duce la slabirea relatiilor intre rude si apropiati. Dar acest lucru poate fi avitat daca familiile si cei implicati iau decizia, de comun acord, sa apeleze la serviciile unui birou de mediere in Cluj pentru a nu exista conflicte sau liti
Publicat pe 01 Oct 2013 09:27:48 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Relatiile familiale sunt intotdeauna puse intr-o situatie complicata atunci cand exista o suma de bani la mijloc ce trebuie impartita. Apar conflictele, litigiile, certurile si neintelegerile, ceea ce duce la slabirea relatiilor intre rude si apropiati.

Dar acest lucru poate fi avitat daca familiile si cei implicati iau decizia, de comun acord, sa apeleze la serviciile unui birou de mediere in Cluj pentru a nu exista conflicte sau litigii, iar tranzactiile financiare sa decurga normal, fara incidente si scandal.

Transilvania Mediere Cluj este formata dintr-o echipa de meditatori din Cluj Napoca autorizati, cu o vasta experienta in domeniu, care ofera servicii legale de mediere a diferendurilor, conflictelor si litigiilor de orice fel, ce apar constant intre persoane juridice si persoane fizice. Serviciile includ: conflicte civile, conflicte comerciale sau financiare, drepturile consumatorilor, dreptul familiei si conflicte penale.

Conflictele care fac obiectul medierii, potrivit legii sunt cele generate de: relatiile familiale, raporturi comerciale, raporturi locative, raporturi de vecinatate, raporturi de coproprietate, succesiuni, executarea obligatiilor contractuale, incalcarea drepturilor persoanelor privind protectia consumatorilor si savarsirea unor infractiuni pentru care, potrivit legii, retragerea plangerii penale prealabil sau impacarea partilori inlatura raspunderea penala.

Exista insa si conflicte care nu vor face obiectul medierii, acestea fiind: litigiile legate de munca, drepturile strict personale, cum ar fi cele privind statutul persoanei, precum si orice alte drepturi de care partile, potrivit legii, nu pot dispune prin conventie sau prin orice alt mod.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10