Linistea naturii la tine acasa – siguranta si confort à la Citadela Residence Linistea naturii la tine acasa – siguranta si confort à la Citadela Residence
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Daca planuiti in viitorul apropiat sa va achizitionati un apartament unde sa va intemeiati o familie, este important sa tineti cont de toate criteriile. Siguranta, confortul, locatia unde se afla, acces rapid la mijloacele de transport in comun, magazine in apropiere, sunt doar cateva dintre elementele care trebuie luate in considerare atunci cand porniti in periplul dumneavoastra spre gasirea unui apartament de vanzare in Cluj. Un ansa
Publicat pe 26 Sep 2014 13:51:58 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Daca planuiti in viitorul apropiat sa va achizitionati un apartament unde sa va intemeiati o familie, este important sa tineti cont de toate criteriile. Siguranta, confortul, locatia unde se afla, acces rapid la mijloacele de transport in comun, magazine in apropiere, sunt doar cateva dintre elementele care trebuie luate in considerare atunci cand porniti in periplul dumneavoastra spre gasirea unui apartament de vanzare in Cluj.

Un ansamblu rezidential in Cluj este locul ideal de locuit si trait pentru ca indeplineste toate criteriile enumerate mai sus. Paza asigurata 24/24, camerele de supraveghere si sistemul de iluminat modern ofera siguranta necesara caminului si familiei dumneavoastra. De regula, aceste complexe rezidentiale sunt amplasate strategic in apropierea magazinelor importante si statii de autobuz, confortul este asigurat de camere spatioase, luminoase, iar materiale folosite sunt de o calitate mult superioara, punandu-se accent pe confortul termic si acustic suplimentar. Peretii interiori sunt realizati din zidarie de caramida, cu proprietati fonoizolante, iar terasele si balcoanele sunt prevazute cu balustrade metalice.

Citadela Residence este un proiect imobiliar dezvoltat pe o suprafata de 5.8 hectare in Faget, zona Manastur Sud, este alcatuit din doua module de dezvoltare. Primul modul este format din 10 blocuri care numara 120 de apartamente in Cluj Napoca, iar modul al doilea reprezinta construirea a 100 de case in sistem duplex si triplex. Cele zece blocuri sunt cu apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, dispuse circular si au un regim de inaltime de doua etaje. Fiecare bloc este prevazut cu ascensor, iar interiorul ansamblului rezidential dispune de spatii verzi, zone de promedana si odihna.

Ansamblul Citadela Residence ofera o priveliste si o panorama deosebita asupra orasului, iar cadrul natural si plin de viata ii confera un statut de lux. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10