Leichmann Weifert Group in Romania Leichmann Weifert Group in  Romania
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Foarte multe persoane cauta companii cu care sa poata colabora pe partea de solutii de business, solutii de software sau publicarea cartilor/periodicelor in format digital. Leichmann Weifert Group Romania vine in sprijinul acestora, Grupul fiind impartit, in urmatoarele divizii:  - Business, Start-up & Life Coaching Solutions - Digital publishing/Editura Leichmann- Software Solutions & IntegrationEditura Leichmann este o Editura digi
Publicat pe 12 Mar 2014 08:42:30 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Foarte multe persoane cauta companii cu care sa poata colabora pe partea de solutii de business, solutii de software sau publicarea cartilor/periodicelor in format digital. Leichmann Weifert Group Romania vine in sprijinul acestora, Grupul fiind impartit, in urmatoarele divizii: 
- Business, Start-up & Life Coaching Solutions
- Digital publishing/Editura Leichmann
- Software Solutions & Integration

Editura Leichmann este o Editura digitala care ofera o gama larga de carti, din diverse domenii. LEICHMANN distribuie cartile digitale/tiparite in peste 60 de tari si ofera servicii complete celor care au publicat deja titluri in format tiparit .

Pentru LEICHMANN satisfacerea cerintelor tuturor cititorilor este prioritara, de aceea ofera solutii atat pentru traducerea, cat si pentru transformarea  cartilor in formate multimedia interactive, audio si video.

Tot prin intermediul Editurii Leichmann, puteti comanda carti digitale ce pot fi citite cu ajutorul tabletei, telefonului mobil sau a calculatorului. Astfel persoana care doreste sa citeasca o carte, o poate face accesand platforma editurii rapid si efficient pe www.lew.ro .

Departamentul Software Solutions & Integrations dezvolta si furnizeaza solutii care simplifica si faciliteaza intr-un mod creativ activitatea din organizatia dumneavoastra. Departamentul ofera tehnologii pentru extensia calitatilor umane. Gama serviciilor este vasta, pornind de la CRM, ERP, e-Learning, cursuri online, solutii software la comanda, dezvoltare aplicatii mobil, consultanta, implementare, instruire, asistenta tehnica, servicii de administrare, gazduire, securizare, intretinere si suport tehnic,  design, optimizare, migrare baze de date,  instrumente de raportare, monitorizare, statistica in timp real, solutii matematice pentru pietele internationale de capital, pana la  e-Commerce si e-Business.

Pachetele complete de servicii, care sunt oferite in cadrul acestui department, pornesc de la analiza necesitatilor dumneavoastra, conceperea lor si suportul de implementare. 
Echipa este preocupata permanent de atingerea obiectivelor, de a ajuta la eficientizarea si cresterea profitabilitatii.

Leichmann Weifert Group Romania
Stefan Emil IONESCU
Managing Partner
www.lew.ro
stefan@lew.ro
0722403797

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Alexandru Canavoiu 
Membru din: 12 May 2013 14:08:28

Despre autor:

Articole publicate: 19
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10