Lansari de cd eveniment: primele meditatii ghidate romanesti Lansari de cd eveniment: primele meditatii ghidate romanesti
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: POSITIVE RECORDS va invita la lansarile primelor cd-uri romanesc cu meditatii ghidate. Actiunile se vor desfasura in cadrul Festivalului Body, Mind & Spirit care va avea loc intre 1 – 3 Martie la Sala Palatului In Bucuresti, dupa cum urmeaza: Vineri la ora 15.45: INFINITY - MEDITATIE LUMII INTERIOARE Duminica la ora 11.15: NICOLAIE STOIAN – MEDITATII ALCHIMICE GHIDATE INFINITY - MEDITATIE LUMII INTERIOARE Prin aceasta
Publicat pe 28 Feb 2013 14:34:17 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


POSITIVE RECORDS va invita la lansarile primelor cd-uri romanesc cu meditatii ghidate. Actiunile se vor desfasura in cadrul Festivalului Body, Mind & Spirit care va avea loc intre 1 – 3 Martie la Sala Palatului In Bucuresti, dupa cum urmeaza:

Vineri la ora 15.45:

INFINITY - MEDITATIE LUMII INTERIOARE

Duminica la ora 11.15:

NICOLAIE STOIAN – MEDITATII ALCHIMICE GHIDATE

INFINITY - MEDITATIE LUMII INTERIOARE

Prin aceasta meditatie ghidata – realizata si inregistrata cu un grup de meditatie, ni se ofera posibilitatea de a patrunde in interiorul nostru utilizand cheia imaginatiei.

Calauza ne este Mihai Leonte, iar Claudiu Oros este insotitor prin intermediul sunetelor zentambour-ului. Zentambour este un instrument fabricat in doar 1114 exemplare, inventat de cativa entuziasti si se doreste un instrument al cautarilor sonore al secolului XXI.

Ei ne propun creearea unui spatiu care sa permita fiecaruia gasirea vindecatorului interior.

Cele 2 meditatii alchimice propuse de Nicolaie Stoian sunt meditatii ghidate realizate si inregistrate cu un grup de meditatie in studiou. Usor de parcurs si placuta ca o poveste, meditatia alchimica te va purta in adancul fiintei tale, iar in linistea de acolo vei vedea cu usurinta si claritate o realitate profunda si vie a propriei tale existente.  

Meditatiile Alchimice reprezinta o metoda pentru experimentarea linistii interioare pentru a gasi raspunsurile necesare din interiorul tau.

POSITIVE RECORDS este prima casa de discuri specializata in produse audio – video destinate dezvoltarii personale. Lansata in 2011, POSITIVE RECORDS a scos pana in acest moment 12 titluri, majoritatea unicat pe piata romanesca.

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cosmin Pacuraru 
Membru din: 27 Feb 2013 15:15:03

Despre autor:
prima casa de discuri axata pe dezvoltare personala

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10