Kindle Store - Primul magazin de eBook Readers Kindle din Romania Kindle Store - Primul magazin de eBook Readers Kindle din Romania
Rated 4.25/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Kindle Store este primul magazin din Romania care isi concentreaza activitatea in vanzarea de produse Amazon Kindle si accesorii pentru acestea. Avand in vedere ca dispozitivele Kindle au devenit foarte populare atat la nivel mondial, cat si in Romania, necesitatea unui magazin axat doar pe aceasta marca este evidenta. Gadgeturile Amazon Kindle sunt o serie de ebook readers produse de catre cea mai mare companie din domeniul come
Publicat pe 05 Mar 2013 16:50:50 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
8.
5


Kindle Store este primul magazin din Romania care isi concentreaza activitatea in vanzarea de produse Amazon Kindle si accesorii pentru acestea.

Avand in vedere ca dispozitivele Kindle au devenit foarte populare atat la nivel mondial, cat si in Romania, necesitatea unui magazin axat doar pe aceasta marca este evidenta.

Gadgeturile Amazon Kindle sunt o serie de ebook readers produse de catre cea mai mare companie din domeniul comertului electronic din lume, Amazon.com. Dispozitivele Amazon Kindle wifi permit utilizatorilor sa cumpere, rasfoiasca, descarce si sa citeaca carti electronice, ziare, reviste, bloguri prin intermediul conexiunii wireless. Platforma hardware dezvoltata de catre Amazon a debutat cu un singur dispozitiv, iar in prezent cuprinde o gama larga de dispozitive – majoritatea folosesc un ecran E Ink denumit si hartie electronica deoarece simuleaza foarte bine citirea ca pe hartie minimizand in acelasi timp consumul de energie.

Dispozitivele Kindle sunt practice din toate punctele de vedere, poti stoca foarte multe carti intr-un mic aparat, astfel nu mai sunteti nevoit sa purati mai multe carti dupa dumneavoastra atunci cand plecati intr-o vacanta sau in drum spre serviciu. In plus sunteti scutit si de drumurile pana la biblioteca sau librarie, cartile le puteti cumpara in cateva secunde din platforma Amazon.

Magazinul online kindlestore.ro vine cu un design foarte atragator, oferind un contrast intre dispozitivele Kindle si o biblioteca, reprezentand activitatea generala inglobata intr-un singur dispozitiv.

 

Kindle Store

Email: office@kindlestore.ro

Telefon: 021.555.2222

###

Acorda o nota acestui articol:
8
,5


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10