Kindle Paperwhite cel mai bun ebook reader de pe piata Kindle Paperwhite cel mai bun ebook reader de pe piata
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Nu exista niciun dubiu ca e-readerul Kindle a schimbat experienta lecturii in bine. Cei care detin un Kindle apreciaza calitatea si excelenta acestora. Dar ce spuneti daca lectura cu ajutorul unui Kindle poate fi si mai perfecta decat este deja? KindleStore.ro va recomanda Kindle Paperwhite 3G, un e-reader dintr-o noua generatie care va va depasi toate asteptarile. Alegerea este a dumneavoastra. Noi va oferim doar toate informatiile de
Publicat pe 25 Sep 2014 08:49:16 de cretuiulia
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Nu exista niciun dubiu ca e-readerul Kindle a schimbat experienta lecturii in bine. Cei care detin un Kindle apreciaza calitatea si excelenta acestora. Dar ce spuneti daca lectura cu ajutorul unui Kindle poate fi si mai perfecta decat este deja? KindleStore.ro va recomanda Kindle Paperwhite 3G, un e-reader dintr-o noua generatie care va va depasi toate asteptarile.

Alegerea este a dumneavoastra. Noi va oferim doar toate informatiile despre acest nou produs, diponibil pe magazinul online kindlestore.ro.

Cea mai buna noutate pe care o aduce Kindle Paperwhite in comparatie cu Kindle clasic este tehnologia de ultima generatie a displayului. Displayul Paperwhite este alcatuit din trei straturi pentru a va oferi o citire mai comfortabila si excelenta. Primul display E Ink are o rezolutie de 221 pixeli/inch fata de 167 pixeli la Kindle pe care il aveti acum. Al doilea display este capacitiv, avand mai multa sensibilitate la atingere. Ultimul display, numit Paperwhite, va ofera o luminozitate mult mai buna. Aceasta are 24 de nivele, puteti alege gradul de luminozitate pe care vi-l doriti in functie de locatia sau preferintele dumneavoastra.

Kindle Paperwhite are si o durata de viata mai mare a bateriei prin folosirea LED-urilor cu consum mic de energie. Bateria poate tine pana la 8 saptamani, fata de 4 saptamani la clasicul Kindle. Un alt plus este si rasfoirea mai rapida a paginilor.

Cel mai avansat e-reader din intreaga lume vine si cu 3G gratuit wireless care functioneaza la nivel global. Puteti descarca carti oriunde si oricand. Pe magazinul online kindlestore.ro veti gasi un kindle paperwhite wi fi si o husa paperwhite care se vor potrivi perfect. Transforma-ti experienta lecturii la cel mai inalt nivel posibil!


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

iulia cretu 
Membru din: 27 Aug 2014 08:23:11

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10