Joy Joy - noul magazin online cu decoratiuni si accesorii pentru casa si gradina Joy Joy - noul magazin online cu decoratiuni si accesorii pentru casa si gradina
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Joy Joy vine in intampinarea dorintelor clientilor si pune la dispozitia acestora cele mai noi tendinte in materie de amenajare a locuintei, oferind solutii pentru micile bucurii ale fiecaruia. Noul magazin home&deco din Romania ofera o gama larga de decoratiuni interioare si exterioare, obiecte pe care le poti folosi pentru a crea un stil personalizat in fiecare incapere. Pentru cei care prefera achizitiile online, usor si rapid,
Publicat pe 19 Feb 2014 14:22:10 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Joy Joy vine in intampinarea dorintelor clientilor si pune la dispozitia acestora cele mai noi tendinte in materie de amenajare a locuintei, oferind solutii pentru micile bucurii ale fiecaruia. Noul magazin home&deco din Romania ofera o gama larga de decoratiuni interioare si exterioare, obiecte pe care le poti folosi pentru a crea un stil personalizat in fiecare incapere.

Pentru cei care prefera achizitiile online, usor si rapid, pot accesa portalul http://www.joyjoy.ro/ unde ii asteapta o oferta larga de produse, repartizate pe categorii: util&decor, depozitare, living&hol, dormitor, bucatarie, baie, colectii, decoratiuni exterior, iluminat, cadouri.

Magazinul Joy Joy este la curent cu toate noutatile din acest domeniu si participa frecvent la targuri internationale de profil pentru a satisface toate gusturile si pretentiile clientilor nostrii. In curand, stocul magazinului se va diversifica cu peste 2000 de articole; obiecte mici de mobilier, vase si vaze din sticla, ceramica, cristal, cufere vintage, accesorii pentru bucatarie, obiecte de decor, textile, perne, ghivece decorative si cadouri.

Orice produs poate fi comandat prin autentificarea pe site, iar plata se face prin OP, online cu cardul sau ramburs. Livrarea produselor se face in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea platii. Pentru comenzi a caror valoare depaseste 200 RON livrarea este gratuita!

Prin inscrierea la newsletterul Joy Joy o sa fiti la curent cu toate noutatile si concursurile organizate de magazin.


E-mail: hello@joyjoy.ro

Telefon: 0725485426

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

alina spinu 
Membru din: 19 Feb 2014 09:21:40

Despre autor:

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10