Insieme Grand Resort a pregatit un weekend special de Valentine’s Day Insieme Grand Resort a pregatit un weekend special de Valentine’s Day
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Moda concediilor si vacantelor petrecute in compania prietenilor incepe sa piarda tot mai mult teren. Tot mai multi romani aleg sa se bucure de perioada de odihna in doi. Psihologii recomanda ca pentru o vacanta romantica reusita, partenerii de cuplu trebuie sa impartaseasca aceleasi preocupari, interese si pasiuni. In caz contrar, esecul este aproape garantat. Concediul este asteptat de toata lumea un an intreg, asa ca nimeni nu vrea s
Publicat pe 04 Feb 2014 11:16:35 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Moda concediilor si vacantelor petrecute in compania prietenilor incepe sa piarda tot mai mult teren. Tot mai multi romani aleg sa se bucure de perioada de odihna in doi. Psihologii recomanda ca pentru o vacanta romantica reusita, partenerii de cuplu trebuie sa impartaseasca aceleasi preocupari, interese si pasiuni. In caz contrar, esecul este aproape garantat.

Concediul este asteptat de toata lumea un an intreg, asa ca nimeni nu vrea sa isi strice putinele zile de relaxare, dandu-si silinta pentru a-si organiza concediul perfect. Daca unii aleg sa plece in vacanta in grup, preferand sa-si petreaca zilele libere alaturi de prieteni, distrandu-se pana in zori, altii isi doresc liniste si vor sa se bucure de perioada de odihna doar in compania persoanei iubite.

Dupa petrecerile de Craciun si Revelion si alte cateva mentionate in calendarul  crestin, dupa un inceput de an in forta pentru multi dintre noi, care ne consuma mult din resursele nu demult refacute incepem sa intram in ritmul firesc. Exceptand mult ravnitele week-end-uri si asteptand parca cu nerabdare prima zi libera declarata la nivel de tara, o zi a indragostitilor e binevenita pentru oricare dintre noi.

Daca nu v-ati facut inca planuri pentru 14 februarie, cunoscuta pe tot mapamondul ca si ziua indragostitilor si locuiti in apropierea Bucurestiului, puteti sa alegeti sa petreceti Valentine’s Day la Insieme Grand Resort, un superb centru de recreere si relaxare aflat la marginea Capitalei, in localitatea Pitaru, comuna Potlogi, judetul Dambovita, pe strada Nicolae Grigorescu nr. 1. Pentru doar 399 de lei, veti putea petrece un sejur de doua zile si o noapte de cazare de Valentine’s Day la Insieme Grand Resort, in care veti beneficia de o cina romantica cu o surpriza din partea casei, un pachet de bun venit din care nu va lipsi sampania si ciocolata, mic dejun servit in camera, o sedinta de Jacuzzi (aromaterapie, meloterapie, cromoterapie), acces la facilitatile resortului (piscine semiolimpica, incalzita la 28 de grade, fitness, ping-pong, biliard), internet wireless, parcare. La cazarea in regim junior suite se va achita o taxa speciala de 80 lei.   

Acest pachet la Insieme Grand Resort din oferta Valentine’s Day in apropiere de Bucuresti este valabila in perioada 14-15 februarie 2014.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10