Indaco a lansat varianta comerciala a Lege5 Online Indaco a lansat varianta comerciala a Lege5 Online
Rated 4.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Indaco Systems, unul dintre principalii dezvoltatori de software din Romania, a lansat varianta comerciala a noului serviciu de documentare legislativa, Lege5 Online. Produsul poate fi utilizat atat de profesionistii din domeniile contabilitate, juridic, fiscal, dar si de orice persoana interesata de domeniul legislativ.Serviciul permite accesul la baza de informatii legislative Indaco, oriunde si oricand, datorita platformelor mobile de pe care
Publicat pe 27 May 2013 13:33:43 de ioanapopa
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


Indaco Systems, unul dintre principalii dezvoltatori de software din Romania, a lansat varianta comerciala a noului serviciu de documentare legislativa, Lege5 Online. Produsul poate fi utilizat atat de profesionistii din domeniile contabilitate, juridic, fiscal, dar si de orice persoana interesata de domeniul legislativ.

Serviciul permite accesul la baza de informatii legislative Indaco, oriunde si oricand, datorita platformelor mobile de pe care poate fi utilizat: tableta, iPhone, eBook Reader.

Datorita noilor functionalitati, unice pe piata de profil, utilizatorii se informeaza corect si rapid cu privire la modificarile si completarile asupra actelor normative si le inteleg mai bine din punct de vedere legislativ.

Cautarea inteligenta permite afisarea rapida si fara efort a rezultatelor dorite, istoricul legislativ reprezinta grafic, in ordine cronologica, modificarile suferite de un act normativ, iar grupurile de lucru au rolul de a facilita lucrul in echipa al specialistilor si de a-i informa pe acestia cu privire la activitatea profesionala a colegilor sau partenerilor.

„Dupa o perioada in care am testat produsul pe piata si am aflat feedback-ul clientilor si partenerilor nostri, am hotarat ca Lege5 Online este pregatit sa faca fata concurentei si sa ofere clientilor si potentialilor clienti informatiile legislative de care au nevoie, intr-un format atractiv si usor de utilizat. Lege5 Online este un serviciu de documentare legislativa unic, care, cred eu, va revolutiona piata de profil din Romania, datorita functiilor noi si a avantajelor remarcabile pe care le ofera acest produs consumatorilor”, a precizat Ioana Popa, PR Executive al companiei Indaco Systems.

Varianta online a noului produs realizat de catre Indaco Systems poate fi accesata aici: www.lege5.ro

Pentru a afla mai multe informatii despre Lege5, puteti intra aici.

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

Ioana Popa 
Membru din: 27 May 2013 10:46:58

Despre autor:
Prezenta pe piata romaneasca de software înca din 1994, compania Indaco Systems ofera clientilor sai solutii si produse inovative destinate documentarii legislative.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10